با صدور پیامی:
استاندار فارس هفته قوه قضائیه را تبریک گفت
استاندار فارس با صدور پیامی فرارسیدن هفته قوه قضائیه را تبریک گفت.
![استاندار فارس هفته قوه قضائیه را تبریک گفت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/7dx8sOBHezoe/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehy8k5XhBK2Nx/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1+%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از فارس، اساعیل تبادار با صدور پیامی فرارسیدن هفته قوه قضائیه را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
برادر ارزشمند جناب آقای دکتر القاصی مهر
رئیس کل محترم دادگستری استان فارس
فرارسیدن هفته قوه قضائیه را به شما و همه همکاران صدیق، کوشا و متعهد دادگستری استان فارس که نقش بی بدیلی در تأمین امنیت و عدالت و حراست از حقوق اشخاص و جلوگیری از تضییع منافع جامعه دارند، تبریک عرض می کنم.
قوه قضائیه بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ملجأ و پناه ستمدیدگان و مرجع رسیدگی به شکایات محسوب می شود و تحقق عدالت در جامعه اسلامی وابسته به عملکرد این نهاد اصیل و رکن اساسی کشور است که خود نیازمند نگاه متوازن، عادلانه و همه جانبه نگر به بخش ها و گروه های مختلف جامعه می باشد.
این جایگاه ویژه و اهمیت خطیر، همواره موجب توجه ویژه مقام معظم رهبری، همه ارکان کشور و عموم مردم به دستگاه قضایی شده است.
شایسته است به این مناسبت، از تلاش های گسترده و مؤثر همه کارکنان دادگستری استان فارس و بخش های مختلف دستگاه قضایی در استان تقدیر کرده و برای ایشان در ایفای وظایف و جلب رضایت پروردگار، آرزوی توفیق و کامیابی کنم.
ارسال نظر