ایفای نقش هنرمندان هرمزگانی در آمریکا
زارا مولایی، هنرمند هرمزگانی در فیلم آمریکا به کارگردانی مهرنوش فطرت علاوه بر ایفای نقش طراحی لباس این فیلم کوتاه را بر عهده دارد.
![ایفای نقش هنرمندان هرمزگانی در آمریکا](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/Kq2dX6NDVr6F/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh-FflISQ-h3a/%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، زارا مولایی، هنرمند هرمزگانی در فیلم آمریکا به کارگردانی مهرنوش فطرت علاوه بر ایفای نقش، طراحی لباس و بازیگردانی این فیلم کوتاه را بر عهده دارد.
این فیلم در فستیوال فیلم دانشجویی نهال برای اولین بار به نمایش در آمد و توانست در بخش های طراحی لباس و طراحی صحنه کاندیدای دریافت جایزه شود.
لازم به ذکر است که مولایی فارغ التحصیل رشته کارگردانی سینما و بیش از ده سال ساکن تهران است وی طی این سال ها در فیلم های موفقی چون «جشن ایرانی» به کارگردانی عباس رافعی، «هجوم ابرهای تیره» به کارگردانی ابراهیم عزیزی و مجموعه اپیزودی «سلام تاکسی» به کارگردانی رامبد جوان ایفای نقش کرده است.
گفتنی است که این بازیگر هرمزگانی علاوه بر سینما در بازیگری تئاتر نیز فعال است و ایفای نقش در نمایش های «راهزنان» به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی و «ویران» به کارگردانی یوسف باپیری ازجمله فعالیت های هنری اوست.
ارسال نظر