English

استاندار آذربایجان شرقی:

حضور و نقش پررنگ دانشگاه ها در جامعه بیشتر از هر زمان دیگر ضروری است

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اساتید و محققان دانشگاهی باید با ارایه طرح­ها، ایده ها و ایجاد سازوکارهای مناسب به کمک حل مشکلات جامعه بشتابد چرا که اینک حضور و نقش پررنگ دانشگاه ها در جامعه بیشتر از هر زمان دیگر ضروری است.

حضور و نقش پررنگ دانشگاه ها در جامعه بیشتر از هر زمان دیگر ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج در تبریز،مجید خدابخش در بازدید از طرح های فناورانه و دانش بنیان دانشگاه تبریز با بیان اینکه دانشگاه های استان و در رأس آن­ها دانشگاه تبریز ظرفیت­های بالقوه زیادی در حل مشکلات مردم و جامعه دارند، گفت: امروز در بازدید از دانشگاه تبریز بخشی از این پتانسیل ها را مشاهده کردیم که در صورت به کارگیری این ایده ها و طرح ها بسیاری از مشکلات این استان و حتی کشور حل خواهد شد . 

توسعه و شکوفایی همه جانبه هر منطقه ای به کمک دانشگاهیان شتاب بیشتری خواهد گرفت

وی با بیان اینکه در حال حاضر دشمنان این انقلاب با ترفندهای مختلف ازجمله تحریم های بیشتر و ایجاد یأس و نا امیدی در جامعه می خواهند، مشکلاتی را برای ملت ایران و نظام به وجود آورند، افزود: توسعه و شکوفایی همه جانبه هر منطقه ای به قطع یَقین به کمک دانشگاهیان شتاب بیشتری خواهد گرفت، لذا امروز از دانشگاهیان انتظار می رود با حضور پررنگ در جامعه به حل مسایل و مشکلات مختلف مردم در ابعاد مختلف از جمله اجتماعی، اقتصادی، تربیتی، رفتاری یاری کنند . 

وی افزود: در این راستا مدیران و دستگاه‌­های اجرایی استان نیز در حد توان با توجه به توانمندی­‌ها و پتانسیل­‌هایی که در هر دانشگاه وجود دارد از اساتید، محققان و دانشجویان حمایت های لازم را خواهند داشت . 

اهتمام و راهبرد کلان دانشگاه تبریز توسعه ارتباط با صنعت، جامعه و دانشگاه، ایجاد مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان است

رییس دانشگاه تبریز نیز در این مراسم ضمن ارایه گزارشی از روند تولید علم و محصول در این دانشگاه گفت: اهتمام و راهبرد کلان این دانشگاه توسعه ارتباط با صنعت، جامعه و دانشگاه، ایجاد مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان و اجرای طرح های مورد نیاز جامعه و به ویژه این استان و ایفای نقش تعیین کننده در توسعه و تحول این منطقه است . 

 دانشگاه تبریز

محمدرضا پورمحمدی، تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد، تولید و ترویج دانش و تبدیل دانش به ثروت را از جمله رسالت دانشگاه ها برشمرد و یادآور شد: حرکت به سمت بین المللی کردن دانشگاه و تجاری سازی تولیدات علمی دو راهبرد دیگر کلان دانشگاه تبریز است . 

به گفته وی در حال حاضر این دانشگاه با داشتن 800 نفر هیأت علمی و 24 هزار دانشجو که 40 درصد آنها در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل هستند، با چندین قطب علمی و مرکز تحقیقاتی و آزمایشگاه­‌های مجهز به عنوان یکی از دانشگاه های تأثیرگذار و سطح یک کشور است و از ظرفیت­ها برای شکوفایی و رشد این استان و حتی کشور بهره مند شد . 

گفتنی است؛ در این آیین استاندار آذربایجان شرقی و هیأت همراه از طرح های فناورانه و دانش بنیان دانشگاه تبریز بازدید و در نشستی با مسئولان، محققان و پژوهشگران، مسائل پژوهشی و فناورانه را بررسی کردند . همچنین جمعی از اساتید، محققان و مجریان طرح با ارایه گزارشی از روند پروژه های خود به برخی مشکلات سر راه تجاری سازی و به کارگیری و استفاده از این طرح ها برای حل مشکلات جامعه پرداختند . 

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه