با حضور علاقمندان به اسب و سوارکاری؛
مراسم اختتامیه دومین کارگاه سوارکاری در رشت برگزار شد+تصویر
مراسم اختتامیه دومین کارگاه سوارکاری در رشت با حضور علاقمندان به اسب و سوارکاری برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، ظهر امروز مراسم اختتامیه دومین کارگاه سوارکاری در مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان، با حضور علاقمندان به اسب و سوارکاری برگزار شد.
رئیس کمیته پرش هیات سوارکاری استان گیلان، در این مراسم نکاتی پیرامون آموزش سوارکاری به علاقمندان را تشریح کرد.
آرش ساغری با بیان اینکه سوارکاری اصول و ویژگی های خود را دارد افزود: سوارکاری مانند رانندگی، موتورسواری و دیا دوچرخه سواری نیست بلکه در سوارکاری با موجودی زنده مواجه هستیم که نسبت به حرکت بدن سوارکار واکنش نشان میدهد.
وی با بیان اینکه سوارکاری با اسب های تیزپا مانند بال دراوردن در انسان و حس پرواز است ادامه داد: وقتی اسب میدود باد در گوش انسان می پیچد و حس پرواز به او دست می دهد که لذتی غیر قابل توصیف است.
اسب ها چپ دستند
این مربی سوارکاری ویژگی های اسب و شرایط سوارکار را برشمرد و عنوان کرد: یکی از موارد که سوارکاران باید مدنظر قرار دهند اینست که تحقیقات نشان داده که اغلب اسب ها چپ دستند و نباید زیاد از طرف راست به آنها نزدیک ششد.
وی با بیان اینکه برای اسب بهتر است که سوارکار از هر دو طرف سوار شود ادامه داد: حفظ تعادل سوارکار روی اسب، درست نشستن، ایجاد ریتم مناسب در بدن سوارکار همه در یک سوارکاری درست و اصولی و لذت بخش تاثیرگذار است.
ساغری با بیان اینکه اسب سواری ورزش بینظیری است تصریح کرد: سوارکار باید هنگامی که به اسب خود نزدیک می شود با او حرف بزند تا اسب بفهمد که شما به او نزدیک شدهاید.
به گفته این مربی سوارکاری، اسبها حیوانات بسیار رامی هستند که در خدمت انسان ها هستند وعادت دارند که به آرامی هدایت شوند.
ساغری اضافه کرد: هرگز از پشت به اسب نزدیک نشوید، چون ممکن است بترسد و اگر میخواهید به پشت اسب بروید، دست خود را بر روی کفل اسب بگذارید تا متوجه شود که شما پشت او هستید.
وی تصریح کرد: باید بدانیم که تربیت هر اسب و اموزش سوارکار با اسب دیگر متفاوت و دارای راز و رمز خاصی است ولی چهارچوب کلی آن همین اصول اولیه است که باید مد نظر سوارکاران قرار گیرد.
ارسال نظر