آینده روشن خواهد کرد مبنای انتخاب شهردار رشت چه بوده است
همه شهروندان منتظر تحول اساسی در مدیریت شهری هستند و با نگاه تیز بین عملکرد اعضای شورای شهر را رصد می کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج از رشت، پنجاه و نهمین جلسه فوق العاده شورای اسلامی شهر رشت امروز با بررسی برنامه های سه کاندید باقی مانده برای احراز سمت شهرداری رشت با حضور اعضای شورا و اصحاب رسانه برگزار شد.
در روز نخست(سه شنبه 97/7/17) سه کاندید شهرداری رشت به ترتیب رضا ساغری، علی مبصر و حامد عبدالهی هر کدام برنامه های خود را برای ساختن شهری که شهرداریش قدمت بیش از یکصد سال دارد ارائه دادند.
درجلسه امروز شورا(چهرشنبه 97/7/18) سینا مقدادی، مسعود موسوی، بهزاد نیک فهم به تشریح برنامه های خود جهت تصدی شهرداری رشت پرداختند.
در حالی که سخنگو شورای شهر رشت از فاطمه مقیمی به عنوان یکی از نامزدهای تصدی شهرداری نام برد ولی وی امروز برای ارائه برنامه در شورای شهر رشت حاضر نشد.
اینکه چه کسی یا کسانی از فاطمه مقیمی برای احراز سمت شهرداری رشت دعوت کردند و جزء گزینه های دقیقه ی نودی مطرح شد، باید پاسخگوی عدم حضور وی نیز باشد.
سینا مقدادی نخستن فردی بود که امروز در صحن شورا برنامه ها ی خود را برای شهر رشت اعلام کرد.
استفاده از ظرفیت بیش از ۳۰۰۰ نفر پرسنل نیروی انسانی در شهرداری رشت
مقدادی حضور بیش از ۳۰۰۰ نفر پرسنل نیروی انسانی و برنامه ریزی مدون جهت بهره وری از این ظرفیت عظیم را در اولویت برنامه های خود دانست.
وی رفع مشکلات موجود در کمیت و کیفیت آسفالت معابر شهری، افزایش فضاهای تفریحی، ورزشی و فضای سبز، نوسازی حمل و نقل عمومی، جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح های گردشگری و ساماندهی وضعیت زباله سراوان را جزو سایر برنامه های خود ذکر کرد.
آسیب شناسی و ریشه یابی مشکلات شهری بیش از هر موضوعی مهم است
در ادامه مسعود موسوی در جایگاه ویژه قرار گرفت و سخنانش را با اشاره به عملکرد خود در سه سال اخیر و استمرار حضور در کنار مدیریت شهری به عنوان یک مشاور آغاز کرد.
موسوی آسیب شناسی و ریشه یابی مشکلات شهری را بیش از هر موضوعی مهم دانست و گفت: باید با مشکلات به شکلی ساختاری روبرو شد.
وی جذب سرمایه گذار کلان، اولویت بندی در انجام پروژه ها، استفاده از ظرفیت های منطقه آزاد، تعریف ساختار و ایجاد زیرساخت جهت جذب گردشگر، وصول عوارض به شکل ساختارمند، ساماندهی اموال و ایجاد درآمد پایدار، تقسیط هدفمند دیون و مطالبات، ایجاد ساختار مدیریت نوین، ایجاد پایانه ریلی، ثبت اطلاعات و اصلاح ساختار اداری را جزو برنامه های خود عنوان کرد.
لزوم بسط عدالت اجتماعی در ارائه خدمات شهری به مناطق مختلف شهر
بهزاد نیک فهم دیگر کاندید شهرداری رشت بود که در پشت تریبون قرار گرفت و صحبت هایش را با این موضوع که به عنوان فرزند این شهر با انگیزه ایجاد تغییر پای در این عرصه نهادم، آغز کرد.
نیک فهم همدلی و هم صدایی مسئولین و مدیران شهری را راه برون رفت از مشکلات عنوان کرد.
وی گفت: باید با مقابله با پدیده تفکیک شهر به طبقات اقتصادی مختلف و بسط عدالت اجتماعی مانع از تقسیم طبقاتی شهر شویم.
نامزد تصدی شهرداری رشت برندسازی محله محور، توسعه گردشگری مذهبی، برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی و ایجاد منفعت مالی برای شهر و شهروندان از این طریق، توجه ویژه به مسائل محیط زیستی و ساماندهی پسماند را جزو الویت های برنامه های خود در شهرداری رشت اعلام کرد.
اختلاف نظر شدید اعضاء مانع اصلی انتخاب شصت و ششمین شهردار رشت شد
پس از پایان استماع برنامه های کاندیداها و پس از حدود ده دقیقه تنفس علوی رئیس شورای شهر رشت بدون مقدمه انتخاب شهردار رشت را به جلسه بعدی شورا موکول کرد.
قراین امر پیداست به حد نصاب نرسیدن و اختلاف نظر شدید اعضاء مانع اصلی رای گیری برای انتخاب شصت و ششمین شهردار رشت شد.
ناگفته پیداست برخلاف گفته های سخنگوی شهر رشت نگاههای سیاسی و جریانی و لابی های پشت پرده ملاک اصلی انتخاب شهردار می باشد و تعهد، تخصص و برنامه محوری که سخنگو وعده اش را داده بود مبنایی در انتخاب شهردار نخواهد داشت.
همه شهروندان منتظر تحول اساسی در مدیریت شهری هستند و با نگاه تیز بین عملکرد اعضای شورای شهر را رصد می کنند.
باید منتظر ماند دید نامزد های تصدی شهرداری رشت که دیروز و امروز فرصت پیدا کردند تا در جمع اعضای شورای شهر، اصحاب رسانه و انتظار قریب به یک میلیون نفر شهروندان رشتی برنامه های خود را اعلام کردند در همان مرحله نخست انتخاب از روی شایسته سالاری جز گزینه های نهایی قرار گرفتند یا بده و بستان های پشت پرده، لابی گری، داد و ستد و یا ... جز گزینه های مطرح شده شورا برای شهردار شدن بودند.
آینده روشن خواهد کرد که مبنای انتخاب شهردار چی بوده است.
ارسال نظر