دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها نمایندهی هرمزگان در مناظرات دانشجویان ایران
تیم فرهنگ از دانشگاه جامع علمی کاربردی فرهنگ و هنر خلیجفارس به مرحلهی کشوری هفتمین دوره از مسابقات مناظره دانشجویان ایران راه یافت.
![دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها نمایندهی هرمزگان در مناظرات دانشجویان ایران](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/0RDUlQLbolOW/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh_GVGWs9jmyr/%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%D8%A7%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، هفتمین دوره از مسابقات مناظره دانشجویان ایران در منطقهی جنوب و جنوب شرق روز گذشته در مشهد مقدس پایان یافت و تیم «فرهنگ» از استان هرمزگان با «جهانگیر سایانی»، «علیرضا بهاری»، «جواد انصاریزاده» و «مهدی عیدی قلعه قاضی» توانست به مرحلهی کشوری هفتمین دوره از مسابقات مناظره دانشجویان ایران راه یابد.
در مرحلهی منطقهای این دوره از مسابقات و در منطقهی جنوب و جنوب شرق 16 تیم از استانهای هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کرمان، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان و یزد شرکت داشتند؛ که درنهایت تیمهای «علوم سیاسی» و «ستاراپ» از دانشگاه فردوسی مشهد و تیم «فرهنگ» از دانشگاه جامع علمی کاربردی فرهنگ و هنر خلیجفارس به ترتیب مقامهای اول تا سوم این مرحله از مسابقات را از آن خود کردند.
این سه تیم به مرحلهی کشوری هفتمین دوره از مسابقات مناظره دانشجویان ایران _که نیمهی دوم آذرماه با شرکت 12 تیم در تهران برگزار میشود_ راه یافتند.
هرمزگان در مرحلهی منطقهای این مسابقات با چهار نماینده حضور داشت که سه نماینده ی دیگر از راه یابی به دور بعدی این مسابقات باز ماندند.
ارسال نظر