رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج:
توسعه کردستان از بستر کشاورزی و کارهای خدماتی فراهم خواهد شد
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج گفت:استان ما هیچ وقت نمی تواند به یک استان تولیدی تبدیل شود و توسعه این استان از بستر کشاورزی و کارهای خدماتی فراهم خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری موج کردستان به نقل از خبرگزاری فارس؛ سیدکمال حسینی اظهارداشت:توسعه کردستان از بستر کشاورزی و کارهای خدماتی فراهم خواهد شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج پیش از ظهر امروز در نشست تخصصی و معرفی انجمن فرش دستباف استان کردستان که در سالن جلسات اتاق سنندج برگزار شد، اظهار کرد: هرچند فرش در سالهای اخیر دستخوش مشکلات زیادی بوده است، اما قدمت این هنر در کردستان بسیار بالا و به چند هزار سال پیش باز میگردد.
وی خاطرنشان کرد: صنعت فرش از بخشهای اثرگذار در حوزه اشتغال و اقتصاد استان کردستان است که باید بحث حمایت از این صنعت ارزشمند به صورت اصولیتر مورد توجه قرار گیرد و در راستای توسعه آن گامهای اساسی برداریم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج ابراز امیدواری کرد، با تشکیل انجمن فرش دستباف در اتاق بازرگانی بستری برای حمایتهای بیشتر و برنامهریزیهای هدفمند در راستای حمایت و رونق هنر فرش در استان فراهم سازد.
حسینی خاطرنشان کرد: تاریخچه کهن و ظرفیتهای مهم در حوزه فرش در کردستان اگر بیشتر مورد توجه قرار گیرد، قطعا میتواند نقش توسعهای خود را در بحث اقتصاد و اشتغال ایفا کند.
وی در ادامه به جایگاه اتاق بازرگانی و ارتباط آن با صنعت فرش گریزی زد و افزود: اتاق ایران در سال 1305 تشکیل شد و در سال 1311 این اتاق با هدف هماهنگی بین بازرگان، تجار، کشاورز و غیره در سنندج دایر شد که از آن زمان تاکنون فعالیتهای خود را در بخشهای مختلف ادامه داده است.
وی اظهار کرد: اتاق بازرگانی در حقیقت منسجمکننده و هماهنگکننده بین دو بخش خصوصی و دولت است و بخشهایی که لازم است دارای انجمن باشند زیر چتر این اتاق انجام میگیرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج اذعان کرد: شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی از اقداماتی بود که در همین راستا ایجاد شد و به صورت مستمر و با حضور دستگاههای متولی و ذیربط و شخص استاندار در استان با محوریت موضوعات و مشکلات مختلف استان برگزار میشود.
حسینی گفت: سعی کردهایم کارکرد خدماتی و رفاهی هم برای ذینفعانمان داشته باشد و این کار با همفکری یکدیگر امکان پیدا میکند.
وی آموزش را مهمترین درخواست ذینفعان اتاق بازرگانی عنوان کرد و گفت: جلسات و کارگاههای آموزشی با توجه به اعلام نیاز از سوی اعضا برگزار شده و این دورهها به صورت رایگان و یا حداکثر تخفیف برگزار میشود.
وی اظهار کرد: خدمات مشاورهای در موارد مختلف هم توسط اعضای صاحبنظر کلینیک مشاوره اتاق به افراد ذینفع ارائه میکنیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج تصریح کرد: مرکز داوری اتاق که زیر نظر مرکز داوری ایران و مرکزی بینالمللی است، از دیگر ظرفیتهای اتاق بازرگانی سنندج است که در صورت نیاز خدمات ارائه میدهد.
حسینی گفت: اتاق بازرگانی دستگاه اجرایی نیست و خطاب به فعالین حوزه تولید فرش حاضر در جلسه افزود: ما هم از جنس شماها هستیم و نمیتوانیم ادعا کنیم که میتوانیم تمام مشکلات این بخش را حل کنیم.
وی اضافه کرد: سالها توجهی به فعالیت بخش خصوصی نبوده و بیشتر اقتصاد ما در کشور بر پایه نفت و دولت بوده است، اما تحریمها تا حدودی دولتمردان را بیدار کرد که توجه بیشتری به بخش خصوصی و مردم داشته باشند.
وی با بیان اینکه امروز مسوولان عنوان میکنند که تنها راه نجات از مشکلات اقتصادی در کشور ما بهرهگیری از ظرفیت و توان بخش خصوصی است، گفت: البته این در حد شعار است و تا زمانی که دولتمردان در این زمینه به باور قلبی برسند هنوز فاصله زیادی داریم.
وی اضافه کرد: اتاق بازرگانی به دنبال این است که این جایگاه واقعی و نقش کلیدی بخش خصوصی در توسعه اقتصادی بیشتر نمود پیدا کند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج گفت: استان ما هیچ وقت نمی تواند به یک استان تولیدی تبدیل شود و توسعه این استان از بستر کشاورزی و کارهای خدماتی فراهم خواهد شد.
ارسال نظر