English

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان؛

اساس بازآفرینی شهری جدیت و خلاقیت در پروژه هاست

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان با بیان اینکه اساس بازآفرینی شهری خلاقیت و جدیت در پروژه هاست، گفت: معاونان عمرانی فرمانداران استان باید با جدیت پیگیر پروژه های بازآفرینی شهری باشند زیرا اساس بازآفرینی شهری جدیت و خلاقیت در این گونه پروژه هاست.

اساس بازآفرینی شهری جدیت و خلاقیت در پروژه هاست

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «رضا مدرس» در جلسه رسیدگی به مجموعه فعالیت های عمرانی با محوریت ستاد باز آفرینی و رفع موانع پروژه های مهم با حضور معاونان عمرانی فرمانداران استان هرمزگان، عنوان کرد: ستاد بازآفرینی تنها مختص به بندرعباس و چند شهرستان بزرگ استان نیست و هر شهرستانی که دارای بافت ناکارآمد شهری باشد بخشی از ستاد بازآفرینی استان است.

وی جایگاه معاونان عمرانی فرمانداران را در هماهنگی فعالیت های عمرانی در شهرستان ها مهم برشمرد و گفت: معاونان عمرانی فرمانداران استان باید اهتمام لازم در زمینه مدیریت پروژه های بازآفرینی و ‌نظارت بر طرح های مقاوم سازی بناهای های روستایی را انجام دهند.

مدرس همچنین بر فراهم نمودن زمینه تقویت دهیاری ها، بهبود شاخص های ارتقای شهری و روستایی در شهرستان های استان و مقاوم سازی بناها در روستاها تاکید کرد.

وی با اشاره به‌ ضرورت عمران و آبادانی روستاها، گفت: مقاوم‌ سازی اماکن مسکونی و غیرمسکونی و اجرای طرح هادی در روستاها از اولویت‌هایی هستند که باید همه معاونین عمرانی فرمانداران با هدف توسعه شهرستان های خود به ‌ویژه روستاها و مناطق کمتر برخوردار، به این موضوع توجه ویژه داشته و در خصوص آن تلاش کنند.

وی با بیان اینکه دریافت ضمانت زنجیره ای به منظور اعطای تسهیلات مقاوم سازی روستایی از دستورالعمل های بانک مرکزی به بانک ها است، افزود: ضمانت زنجیره ای برای اعطای تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی مصوبه دولت است و بانک مرکزی برای اجرای کامل آن از سوی بانک ها تاکید کرده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: شرط داشتن ضامن کارمند برای پرداخت وام مسکن، عمده ترین مشکلات روستاییان متقاضی استفاده از این تسهیلات در بخش ساخت و مقاوم سازی در سال های گذشته بود لیکن با توجه به دستورالعمل های سال ۹۵ که از سوی دولت به سازمان های مربوطه و بانک ها ابلاغ شد، پرداخت وام مقاوم سازی مسکن با ضمانت زنجیره ای قابل پرداخت است.

مدرس خاطرنشان کرد: با برداشته شدن موانع گوناگون، زمینه بهره مند شدن از تسهیلات مسکن به ویژه در روستاها و نوسازی بافت های روستایی بیش از پیش فراهم شد و با توافقی که با بانک ها صورت گرفته، روستائیانی که در تامین ضمانت معتبر برای بانک ها با مشکل روبه رو هستند به صورت ضمانت زنجیره ای، ضامن یکدیگر شده و از تسهیلات مسکن بهره مند می شوند.

وی تاکید کرد: طبق دستورالعمل بانک مرکزی تمامی بانک ها باید در امر پرداخت تسهیلات به منظور مقاوم سازی بناهای روستایی اقدامات لازم را انجام دهند و عدم توجه به این دستورالعمل بانک مرکزی از هیچ بانک عاملی در استان پذیرفته نیست.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه