از طریق ویدئو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت؛
مرکز جامع خدمات بیماران خاص استان فارس به شبکه کشوری وصل شد
مرکز جامع خدمات بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی شیراز از طریق ویدئو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت به شبکه کشوری متصل شد.
به گزارش خبرگزاری موج از فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امروز با حضور وزیر بهداشت و از طریق ویدئو کنفرانس ۸۳ مرکز جامع خدمات بیماران خاص در کشور به بهرهبرداری رسید و مرکز جامع خدمات بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی شیراز به شبکه کشوری متصل شد.
در این مراسم رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام اینکه اداره امور بیماریهای خاص این دانشگاه از سال ۷۷ با برخورداری از ۶ بخش تالاسمی هموفیلی آغاز به کار کرده است اظهارداشت: با برخورداری از این مرکز، خدمات حمایتی به بیماران دیالیزی، هموفیلی، پیوند کلیه و بیماران ام اس ارائه میشود.
علی بهادر با تاکید بر اینکه ارائه خدمات به بیماران خاص باید خاص هم ارائه شود افزود: در این مراکز خدمات دارویی و درمانی، تزریقات، معاینات، توانبخشی و دندانپزشکی انجام میشود.
این مقام دانشگاهی بیان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ۷۱ بخش درمانی به بیمارانی مانند بیماران همودیالیز، دیالیزصفاقی، تالاسمی، هموفیلی،ام اس و پروانهای خدمات درمانی در قالب بیماران خاص ارائه میشود.
وی عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۸۸۰۰ بیمار تحت عنوان بیماران خاص تحت پوشش این دانشگاه هستند که خدمات درمانی دریافت میکنند.
رئیس خانه بیماری ای بی ایران نیز در حاشیه افتتاح مرکز جامع بیماران پروانهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: حدود هزار بیمار پروانهای در کشور وجود دارد که تنها ۵۹۸ بیمار در خانه ای بی تشکیل پرونده دادهاند.
حجتالاسلام سید حمیدرضا هاشمی گلپایگانی علت این موضوع را فقر فرهنگی و بیاطلاعی از بیماری دانست و خواستار آگاهسازی مردم در این زمینه شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: ۶۱ بیمار پروانهای در فارس زندگی میکنند که ۸۰ درصد خدمات فوق تخصصی و درمانی را در استان دریافت میکنند و تلاش میشود این بیماران بتوانند بدون سفر به پایتخت تمام خدمات درمانی را در فارس دریافت کنند.
عبدالخالق کشاورزی اظهارداشت: در چند ماه گذشته بیش از ۱۴ بیمار پروانهای در بیمارستان فوق تخصصی سوانح و سوختگی امیرالمومنین شیراز با هزینههای دولتی جراحی شدند.
ارسال نظر