نماینده مردم آستارا خواستار شد؛
راه اندازی ایستگاه های صیادی و اعطای کارت صیادی مجوز دار/تعریض جاده آستارا – اردبیل
نماینده مردم آستارا در کارگروه رفع موانع و رونق تولید این شهرستان گفت: با راه اندازی ایستگاه های صیادی و اعطای کارت صیادی مجوز دار به صیادان میتوان دوباره شاهد فعالیت این قشر زحمتکش بود و آستارا نیز در این زمینه پایلوت باشد.
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، ولی داداشی بیان کرد: بندر آستارا یک شهرستان تجاری است و تجارت و گردشگری باید در آن رونق یابند.
رییس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با اشاره به اینکه در سال های گذشته تجارت در این شهرستان رونق بسیار خوبی داشت، افزود: متاسفانه در سال های اخیر این شهرستان در حوزه تجارت با رکود مواجه شده است.
داداشی با بیان اینکه مالیاتی که قبلا برای بندر آستارا در نظر گرفته میشد منطبق با در آمدهای واقعی بازاریان، تجار و بازرگانان این شهرستان بود، تصریح کرد: در حال حاضر تجارت آستارا دچار رکود شده و مالیاتی که برای بازاریان، تجار و بازرگانان این شهرستان در نظر گرفته شده منطبق با درآمدهای شان نیست.
جرائم ماده ۱۶۹، ۱۹۰و ۱۹۳ گریبان گیر تعدادی از تجار در آستارا شده است
داداشی با اشاره به اینکه جرائم ماده ۱۶۹، ۱۹۰و ۱۹۳ گریبان گیر تعدادی از تجار در آستارا شده است، اظهارکرد: در استان همجوار بخشودگی دیرکرد و جرائم ۱۰۰ درصد اعمال میشود و ما خواستاریم این بخشودگی و تخفیفات در آستارا نیز اجرایی تا مشکل بازاریان، تجار و بازرگانان حل شود.
وی با بیان اینکه در حوزه صادرات و واردات محصولات نباتی و گیاهی در آستارا مشکل داریم و آن کمبود نیرو در واحد قرنطینه گیاهی است، تصریح کرد: واحد قرنطینه گیاهی باید تقویت شود و با سه یا چهار نیرو نمیتوان در گمرک، راه آهن و بندر خدمات ارائه داد.
رییس مجمع نمایندگان گیلان به شروع فعالیت های صادراتی و وارداتی در راه آهن بندر آستارا اشاره کرد و افزود: به دلیل فعالیت همزمان گمرک، راه آهن و بندر در آستارا و تردد ماشین های ترانزیتی در محور آستارا – اردبیل شاهد ترافیک در این محور و گردنه حیران هستیم که برای حل این مشکل دستورات لازم در راستای تعریض این جاده صادر شده است.
داداشی با بیان اینکه با تعریض جاده آستارا – اردبیل روند ترانزیت کالا در این محور مواصلاتی سرعت مییابد، گفت: امیدواریم عملیات اجرایی تعریض این جاده هرچه سریعتر آغاز شود.
وی با اشاره به اینکه در سال های گذشته صید و صیادی را در دریای خزر ممنوع کرده اند و قانونی برای ممنوعیت صید در این دریا وجود ندارد، خاطرنشان کرد: ممنوعیت صید فقط ماهیان خاویاری را شامل میشود و این مشکل باید برطرف شود.
داداشی گفت: با راه اندازی ایستگاه های صیادی و اعطای کارت صیادی مجوز دار به صیادان میتوان دوباره شاهد فعالیت این قشر زحمتکش بود و آستارا نیز در این زمینه پایلوت باشد.
ارسال نظر