به منظور توسعه فعالیت های معدنی انجام میشود؛
واگذاری ۲۳ محدوده معدنی و اکتشافی در هرمزگان
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: به منظور توسعه فعالیت های معدنی و جذب سرمایه گذاری ۲۳ فقره محدوده اکتشافی و معدنی با شرایط مزایده عمومی واگذار می شود.
![واگذاری 23 محدوده معدنی و اکتشافی در هرمزگان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/QOEIM1qqQHmc/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6f0BdKNBop0/%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%D9%87+%D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%86%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «ابراهیم سعدینی» با بیام اینکه به منظور توسعه فعالیت های معدنی و جذب سرمایه گذاری ۲۳ فقره محدوده اکتشافی و معدنی با شرایط مزایده عمومی واگذار می شود، گفت: این معادن شامل سنگ گچ، پتاس سنگی، سنگ لاشه، مارن، مخلوط کوهی، شن و ماسه و سنگ نمک است.
وی افزود: این معادن در شهرستان های بندرعباس، بندرخمیر، بندرلنگه، پارسیان، حاجی آباد و میناب است که بهره برداران قبلی آنها سلب صلاحیت شده اند.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهار کرد: متقاضیان صلاحیتدار با ارائه گواهی نامه فنی و مالی تا ۲۴ آذر ماه فرصت دارند پیشنهاد های خود را به دبیرخانه سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ارئه کنند.
سعدینی تصریح کرد: متقاضیان برای مشاهده محدوده های اکتشافی به سامانه ثبت و صدور مجوزهای معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت (کاداستر معدن) مراجعه کنند.
ارسال نظر