برگزیده بیستمین دوره جشنواره جوان خوارزمی مطرح کرد؛
مدیریت کنونی کشور پیر و خسته است/لزوم استفاده از نخبگان در مدیریت کشور
برگزیده بیستمین دوره جشنواره جوان خوارزمی بابیان اینکه از نخبگان جوان در مدیریت کشور استفاده نمیشود، گفت: دانشآموختگان باید بتوانند با حل مسائل کوچک در دوران دانشجویی تمرینی برای حل مسائل بزرگتر در آینده تمرین کنند.
«علیرضا صالحی» برگزیده بیستمین دوره جشنواره جوان خوارزمی در گفتگو اختصاصی با خبرگزاری موج هرمزگان گفت: مدیریت کنونی کشور، مدیریتی پیر و خسته است و افرادی که متصدی جایگاههای مدیریتی هستند کنار نمیروند تنها از پستی به پست دیگر منتقل میشوند.
وی بابیان اینکه در حال حاضر از نخبگان جوان در جایگاههای مدیریتی استفاده نمیشود، خاطرنشان کرد: این پوستاندازی در مدیریت خرد و کلان باید اتفاق بیافتد و اینیک ضرورتِ جدی است.
رئیس مجمع علوی استان هرمزگان ادامه داد: لایهی مدیران جوان را باید افرادی تشکیل دهند که شایستگیهای علمی و تخصصی را کسب کرده باشند و از نظر تکیه و پایبندی در انقلاب و نظام توانا باشند.
وی بابیان اینکه در حال حاضر شایستگیهای نخبگان توسط بنیاد ملی نخبگان مشخص میشود، گفت: این شناسایی باید دقیقتر باشد و تنها از بعد علمی نباشد بلکه از نظر اجرایی، تعاملات اجتماعی و مدیریتی، نخبگان را موردبررسی قرار دهند.
دانشجویان و نخبگان باید در هر دورهای از تحصیل خود تمرین مدیریت کنند
برگزیده بیستمین دوره جشنواره جوان خوارزمی ادامه داد: بهقدری باید اطلاعات بنیاد ملی نخبگان دقیق و تکمیل باشد که اگر نهادی برای انتخاب مدیر نیاز به کمک داشت به این بنیاد مراجعه کند. تحقق این موضوع در کشور برای اجرای منویات رهبری در راستای استفاده از ظرفیتها و پتانسیل نخبگان ضروری به نظر میرسد.
عضو کمیسیون فرهنگی کنگره ملی همفکری بسیج دانشآموزی گفت: دانشجویان و نخبگان باید در هر دورهای از تحصیل خود تمرین مدیریت کنند و با یک مسئله و موضوع خاصی که مرتبط با واحد درسیشان است کلنجار بروند.
صالحی تصریح کرد: دانشآموختگان باید راهحلهای تئوری را با هدف حل مسئله در شرایط واقعی به کار بگیرند؛ اکنون دانشجویان کمتر در معرض حل مسائل قرار میگیرند.
وی در پایان گفت: فعالیت در تشکیلات دانشجویی برای همه دانشجویان لازم است تا توانمندیهای زیادی در زمینه مدیریتی کسب کنند.
ارسال نظر