رئیس کمیسیون حقوقی شورای همدان:
تکلیف مدیریت شهری!
عسگریان: توجیه و تحلیل برخی مدیران شهرداری برای جابجایی مکان پروژه میدان بار جدید همدان به دلیل آنچه عدم توجیه اقتصادی عنوان شده غیرقابل قبول است؛ زیرا این اقدام ارزشمند علاوه بر اینکه جزو وظایف شهرداری بوده، تکلیفی بر دوش مدیریت شهری است.
وی با تأکید بر اینکه مکانیابی میدان بار جدید بر اساس اقدامات کارشناسی انجام شده و مورد تأیید است، گفت: عسگریان در ادامه گفت: توجیه و تحلیل برخی مدیران شهرداری برای جابجایی مکان پروژه میدان بار جدید همدان به دلیل آنچه عدم توجیه اقتصادی عنوان شده غیرقابل قبول است؛ زیرا این اقدام ارزشمند علاوه بر اینکه جزو وظایف شهرداری بوده، تکلیفی بر دوش مدیریت شهری است.
وی اظهار کرد: گاهی استدلالهای سلیقهای در اجرای طرحهای شهری مطرح است؛ در حالیکه اعضای شورا سیاستگذاری میکنند و شهرداری به عنوان مجری باید بر اساس سیاستهای تعیین شده، اقدامات اجرایی را پیش گیرند.
رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان در پاسخ به دغدغه شهردار مبنی بر مشکلات سند زمین میدان میوه و ترهبار مرکزی شهر، گفت: بر اساس قرارداد مابین مالک و شهرداری، مالک این زمین متعهد شده تا در هر زمینه ای پاسخگو باشد؛ بنابراین این موضوع هم حل شدنی است، همچنین میتوانید مکاتباتی مبنی بر رفع و اصلاح مشکلات زمین با وی، داشته باشید.
عسگریان با اشاره به وضعیت میدان بارهای قدیمی امام خمینی(ره) و آزادی با سطح کل ۳۳ هزار و ۵۶۸ مترمربع، بیان کرد: با توجه به کارشناسی به عمل آمده پس از انجام اقدامات اداری، مقدار ۸ هزار و ۳۹۲ مترمربع از املاک تملک شده میدان بارهای قدیمی، سهم شهرداری خواهد شد.
وی همچنین با بیان اینکه سهم شهرداری همدان از ۱۰۵ قطعه احداثی فاز یک میدان بار جدید ۲۶.۵ قطعه است، در ادامه با اشاره به وضعیت سطح اشغال میدان بار جدید و اقتصادی بودن این طرح، اظهار کرد: ۹۳ هزار و ۷۹۵ مترمربع متراژ کلی خواهد بود که باید در آن ساختمان غرفهها و خدمات دیگر احداث شود.
رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورا با بیان اینکه کل ساختمان غرفهها نیز در قالب ۴ فاز، ۶۲ هزار و ۵۴۵ مترمربع است، افزود: ساختمانهای عمومی که قابلیت واگذاری ندارد، در مجموع هزار و ۴۰۰ مترمربع (احداثی رایگان) خواهد بود که شامل مسجد، ساختمانهای اداری و نگهبانی، درمانگاه و سرویسهای بهداشتی است، البته این مهم در محاسبه مساحتی و حجمی قید نشده است.
عسگریان در ادامه گفت: در فاز سوم نیز از محل فروش غرفههای خردهفروشی، دفاتر خدماتی، رستوران، باسکول، قهوهخانه، سوپرمارکت، پمپ بنزین و گازوئیل، سردخانه با ۲۹ هزار و ۸۵۰ متر مربع فضای تجاری سود قابل توجهی نصیب شهرداری خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به غرفه های آتی و زمینهای ذخیره برای شهرداری همدان، گفت: غرفههای آتی فاز سوم و چهارم که خدمات زیربنایی و آمادهسازی آن توسط سرمایهگذار انجام میشود و احداث ساختمان غرفهها توسط شهرداری صورت میپذیرد، همچنین سطح زیربنای اشغالی ۳ هزار و ۹۲۶ مترمربع است که شهرداری از این محل نیز سود مناسبی به دست میآورد.
رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورا اعلام کرد: همچنین دو قطعه زمین در اختیار شهرداری قرار می گیرد که قطعه زمین ذخیره به مساحت ۵ هکتار و یک تکه زمین همراه با تأسیسات زیربنایی به مساحت ۱۳ هزار و ۹۲۶ متر مربع خواهد بود.
عسگریان معتقد است: در زمینه عایدات حاصل از اجرای این پروژه برای شهرداری همدان، علاوه بر تأمین منابع مالی سرشار برای مدیریت شهری موجب ایجاد فرصتهای شغلی بسیاری برای جوانان جویای کار در حوزه خدمات بازرگانی و تجاری میشود.
رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان با تأکید بر اینکه پروژه میدان میوه و ترهبار مرکزی باید در خور شان همدان احداث شود، گفت: این پروژه بزرگ مدیریت شهری نیاز غرب کشور را تأمین خواهد کرد و بر اساس مستندات کارشناسی، توجیه اقتصادی دارد.
علی رحیمیفر، رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای شهر همدان در ادامه تأکید کرد: احداث میدان بار جدید همدان یکی از بهترین پروژه های مدیریت شهری است که شهرداری باید جدیت لازم را برای اتمام و پیگیری آن به کار گیرد.
شهردار همدان هم با تأکید بر اینکه ۱۰۰ درصد حامی پروژه سرمایهگذاری میدان میوه و ترهبار مرکزی شهر هستم، گفت: سرمایهگذار بر این نظر است که باید تکلیف فروش غرفهها مشخص شود.
به گفته عباس صوفی، اگر تاکنون امور اجرایی این پروژه به صورت جدی پیش نرفته است، دلیل بر این نیست که شهرداری کوتاهی کرده باشد.
وی اظهار کرد: طرح پیشنهادی تملک زمین برای راهسازی این پروژه به شورای شهر ارائه خواهد شد تا وضعیت آن به تصویب برسد.
ارسال نظر