با حضورمدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان؛
کارگاه خاتم و فیروزه کوبی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای زینبیه اصفهان افتتاح شد
با حضورمدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان کارگاه خاتم و فیروزه کوبی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای زینبیه با مشارکت بخش غیردولتی افتتاح شد.
![ کارگاه خاتم و فیروزه کوبی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای زینبیه اصفهان افتتاح شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/wAJlhSoRhMVW/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh0CW1Jw8JDxl/%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-+%D9%81%D9%86%DB%8C+%D9%88+%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87+%D8%A7%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، اصفهان، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان در آیین افتتاحیه این کارگاه گفت:در راستای ارائه آموزش های مهارتی با هدف کارآفرینی و توسعه اشتغال پایدار، کارگاه خاتم و فیروزه کوبی با مشارکت بخش غیردولتی در مرکز فنی و حرفه ای زینبیه راه اندازی گردید.
آرش اخوان بیان داشت: ویژگی ها و شاخص های صنایع دستی می تواند پیام رسان فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی کشورمان در سطح جهان باشد.
ارسال نظر