English

امین قصمی در گفتگو با موج؛

ادغام آبفا و آبفار سر آغاز تحولات مثبت در هرمزگان

مدیرعامل آبفا هرمزگان ادغام آب و فاضلاب روستایی و آب و فاضلاب شهری در هرمزگان را سرآغاز تحولات مثبت در استان خواند و گفت: این یکپارچه سازی هم به سود مردم شهر و هم به سود مردم روستاست.

ادغام آبفا و آبفار سر آغاز تحولات مثبت در هرمزگان

امین قصمی مدیرعامل آبفا هرمزگان، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج، در خصوص از  ادغام این سازمان با آب و فاضلاب روستایی، خبر داد و گفت: این دو سازمان هم پوشانی و مرزهای مشترک زیادی با هم دارند و در واقع ادغام آن ها تنها یک پارچه سازی است؛ و باعث تحولات خوب و مثبتی در حوزه خدمات و هزینه ها می شود.

قصمی با بیان اینکه هر چه زودتر این ادغام صورت گیرد، به سود مردم، کشور و خود سازمان است، افزود: پتانسیل هایی در زمینه نیروی انسانی، منابع مالی و آبی و هم چنین تاسیسات در آبفا وجود دارد، که می توان با یک پارچه سازی در بخش روستایی نیز از آن استفاده و مشکلات بسیاری از روستاها را مرتفع کرد.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادغام دو سازمان آبفا و آبفار را بیشتر به سود همکارانش در بخش روستایی دانست و ادامه داد: هیچ جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد و ما تنها منتظر صدور مجوز ها هستیم که تا قبل از اتمام تابستان این یک پارچه سازی به انجام برسد.

*چالش های آب و فاضلاب روستایی 

قصمی با اشاره به این که چند استان از جمله هرمزگان، خوزستان، فارس و... از اهمیت بالایی در بخش آب و فاضلاب روستایی برخوردار هستند، تشریح کرد: این استان ها به دلیل وسعت، تعدد و پراکندگی روستا ها و همچنین محدودیت منابع آبی، در بخش آب و فاضلاب روستایی از موقعیت حساسی برخوردارند و باید توجه بیشتری به این حوزه، در استان های ذکر شده داشت.

وی در خصوص این موضوع ادامه داد: روستاهای استان نیاز به زیرساخت مناسب مانند لوله کشی، دستگاه های پمپاژ و سایر تاسیسات و ماشین آلات و لوازم دارند و از طرفی نیز سیاست بر این است که به بافت روستاها آسیبی نرسد.

مدیرعامل آبفای هرمزگان با ذکر این نکته که هرمزگان بر خلاف سایر استان ها از جمعیت قابل توجهی در بخش روستایی برخوردار است، گفت: باید مشکلات روستا ها به ویژه در بخش آب و فاضلاب، حل شود تا از مهاجرت بی رویه از روستا ها به شهر جلوگیری شود.

قصمی مهمترین مشکلات حوزه آب و فاضلاب روستایی هرمزگان را محدودیت منابع آبی، پراکندگی روستاها و نیاز به تاسیسات در تعداد زیاد دانست و اظهار داشت: در خیلی از روستاها باید به سراغ آب شیرین کن ها رفت که این امر نیاز به سرمایه گذاری هنگفتی دارد.

*قشم محدودیت منابع آبی ندارد

مدیرکل آب و فاضلاب شهری هرمزگان در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به چالش کم آبی و قطعی های مکرر آب در جزیره قشم و روستاهایی توابع این شهرستان، تاکید کرد: قشم جزء اولویت های ما است و به روستاهای این شهرستان نگاه ویژه ای داریم.

وی با بیان این که در حال آماده سازی سند توسعه ای در بخش آب و فاضلاب جزیره قشم هستیم، گفت: قشم از نظر منابع آبی چندان در مضیقه نیست، بلکه آنچه باعث بروز مشکل در آبرسانی این منطقه شده خطوط لوله و تاسیسات قدیمی است.

قصمی از حضور یک تیم از کارکنان آبفای هرمزگان در شهرستان قشم برای رسیدگی و حل مشکل آبرسانی به روستاهای این شهرستان خبر داد و بیان کرد: در سال ۹۸ مسائل و شاخصه های مطرح شده را، در جزیره قشم بهبود می بخشیم.

*تشکیل کار گروه مشترک توسط آبفای شهری و روستایی

وی از تشکیل سه کار گروه مشترک بهره برداری، فنی مهندسی و خدمات مشترکین، توسط آبفا شهری و روستایی خبر داد و گفت: مدتی است کارگروه بهره برداری در میناب و سیرک مشغول تعمیر و بهسازی تعداد  زیادی شکستگی در خطوط انتقال آب هستند که سالیان درازی است که به حال خود رها شده اند.

وی افزود: فاضلاب تیاب در میناب از مطالبات اساسی مردم بود که خوشبختانه نیروی ویژه ای را برای رسیدگی به این موضوع بسیج کرده ایم.

قصمی تاکید داشت: در روستاها نمی توان بدون کمک و مشارکت مردم، شورا و دهیاری ها کاری انجام داد.

مدیرکل آبفای هرمزگان در پایان اذعان کرد: این سازمان به دلیل کمبود نیرو، منابع و همچنین تعدد و پراکندگی روستاهای استان، به تنهایی نمی تواند مشکلات در بخش روستایی را حل کند و از دهیاری ها و شورا و خود مردم می خواهیم برای حل این قبیل مشکلات آستین همت بالا زنند و ما را در بهبود وضعیت آب در مناطق روستایی همیاری کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه