لعیا جنیدی در همدان:
وظیفه همه مردم ایران مستندسازی است
معاون حقوقی رئیس جمهور در همدان با اشاره ضعف در ثبت وقایع تاریخی، از مستندسازی و سرلوحه قرار دادن اخلاق توسط مدیران خوب سخن گفت.
به گزارش خبرگزاری موج همدان، لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیس جمهور در کارگروه حقوق شهروندی استان همدان با اشاره به ضعف در ثبت وقایع تاریخی و مستند سازی همه مردم ایران، گفت: پیام سیدالشهدا(ع) آزادگی و موضوعی جهانی است که ترویج این پیام میتواند بزرگترین پیام جهانی باشد که ایرانیان به طور جدی این پیام را دنبال کردند.
وی با اشاره به حقوق شهروندی، ادامه داد: در این حقوق هدف حکومتداری و دولتداری است و مابقی مقدمه این هدف محسوب میشود.
معاون حقوقی رییس جمهور عنوان کرد: همه ساختارهای قوای سه گانه باید تحقق این حقوق باشد و تا زمانی که به سمت این قطب حرکت کنیم موفق خواهیم بود.
مدیر خوب و سرلوحه قرار دادن اخلاق
وی تأکید کرد: حقوق از اخلاق نشات می گیرد و قواعد اخلاقی تثبیت شده به قاعده عمومی تبدیل شده است.
جنیدی عنوان کرد: اخلاق دو دسته ارزش دارد که به اشتراکی و اختصاصی تقسیم میشود و هر دین و حکومتی که بخواهد موفق باشد ارزشهای مشترک را باید درنظر بگیرد.
وی ادامه داد: عدم تعارض به حیثیت افراد و راستی و درستکاری از اخلاق بر آمده و از دامنه اخلاق به دل حقوق وارد شده است و اگر بخواهید مدیر خوب و نمونه باشید باید اخلاق را در رأس امور خود قرار دهید.
معاون حقوقی رییس جمهور با بیا اینکه محور اول قرآن اخلاق است، تأکید کرد: در کشورهای ما از سال ۵۷ مفهوم جمهوریت نهادینه شد و اگر اکنون نتوانیم جمهوریت را حفظ کنیم رهآورد انقلاب از بین میرود.
وی ادامه داد: ایران ۴ لنگرگاه دارد که میتوان از خاک و جمعیت، زبان و فرهنگ مدنیت کشور، اسلام و جمهوریت یاد کرد.
وظیفه همه مردم ایران مستندسازی است
جنیدی با بیان اینکه حق کسب و کار یکی از بزرگترین اشکالات در کشور ما است، تأکید کرد: جواز دادن و مقررات غیر ضروری در کسب و کار باید برداشته شود زیرا وظیفه ما باز گذاشتن حق کسب و کار است و باید جلوی موانع کسب و کار را برداریم.
وی با بیان اینکه دستگاههای اجرایی از طرح دعوا از همدیگر بپرهیزند، عنوان کرد: تحریمهای سنگین یک جانبه ای که برما به صورت نامشروع و خلاف اصل دموکراتیک جهانی برما تحمیل شده است و خواهش دارم که همه در مستندسازی کمک کنند.
این بانوی مسئول تأکید کرد: در جنگ جهانی اول و نابرابریهایی که در حق ایران صورت گرفت باید مستندسازی میکردیم و حتی آثار و زیانهای کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ را ثبت و ضبط نکردیم و حتی آثار جنگ و دفاع مشروع ما مستندسازی نشده است.
وی تصریح کرد: در تمامی این ۴۰ سال در معرض تهدید بودیم و به عنوان بخشی از تاریخ ایران باید این تهدیدها را به صورت ناجوانمردانه ثبت میکردیم از این منظر تمام مدیران، فعالان اجتماعی و وکلا باید در این ثبت وقایع فعال باشند.
ارسال نظر