رضا برومند مطرح کرد؛
اعلام آمادگی خیرین برای مشارکت در طرح های گردشگری هرمزگان
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان گفت: پس از انتشار مشخصات پروژه های عمرانی پیش بینی شده سال ۹۸، خیرین جهت مشارکت در این پروژه ها اعلام آمادگی کردند.
![اعلام آمادگی خیرین برای مشارکت در طرح های گردشگری هرمزگان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/uASjX6We8XzX/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehx_GPvOkp-V8/%D8%B1%D8%B6%D8%A7+%D8%A8%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%86%D8%AF+.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، رضا برومند مدیر کل میراث فرهنگی هرمزگان با بیان این مطلب افزود: این اداره کل پروژه های عمرانی تعریف شده سال ۹۸ را با ذکر شماره، عنوان، مشخصات و محل اجرای آن را با هدف نظارت و مشارکت مردم منتشر و به اطلاع عموم رساند که در همین راستا خیرین جهت مشارکت در این پروژه ها اعلام آمادگی کردند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۵ پروژه گردشگری و چهار پروژه در حوزه میراث فرهنگی تعریف و اعلام شده است، افزود: ایجاد زیر ساخت های گردشگری در شهرستان قشم شامل روستاهای صلخ، طبل، سهیلی، گوران و دهخدا، در شهرستان بندرعباس، سیخوران، قلم سرخاء و جزیره هرمز، در شهرستان بندرخمیر، روستای دریخا و آبگرم سیاه کش، در شهرستان بندرلنگه، آبگرم خصت، در شهرستان میناب، ساحل تیاب، در شهرستان پارسیان، بوچیر و در شهرستان رودان روستای زیارتعلی است.
برومند ادامه داد: پروژه های عمرانی میراث فرهنگی شامل قلعه های مغویه در بندرلنگه، هشنیز در پارسیان و هزاره میناب و همچنین برکه های باران در بندرعباس می باشد.
مدیر کل میراث فرهنگی هرمزگان بر استفاده از تمام ظرفیت ها در راستای گردشگری استان تاکید کرد و گفت: تا حد امکان زمینه های مشارکت و همیاری خیرین و سایر دستگاه ها را برای توسعه گردشگری و حفظ آثار تاریخی فراهم خواهیم آورد.
ارسال نظر