English

موج در گزارشی اختصاصی بررسی می‌کند؛

ورزشگاه خلیج فارس فرو رفته در منجلاب بی تدبیری

بی تدبیری، رفع نشدن نواقص و عدم نگهداری و رسیدگی صحیح به ورزشگاه ۲۰ هزار نفری خلیج فارس بندرعباس، حال و روز این ورزشگاه را نابسمان کرده است.

ورزشگاه خلیج فارس فرو رفته در منجلاب بی تدبیری

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حال و روز ورزشگاه ۲۰ هزار نفری خلیج فارس بندرعباس امروز دیدنی نیست و این موضوع ریشه در بی تدبیری های صورت گرفته دارد. ورزشگاهی که بعد از گذشت نزدیک به یک دهه از افتتاح هنوز نواقص آن بر طرف نشده که هیچ، بلکه به دلیل عدم نگهداری و رسیدگی صحیح هر روز شاهد زخم تازه ای بر پیکر آن هستیم. 

*۲۲ میلیارد تومان از جیب بیت المال

۲۲ میلیارد تومان از بیت المال صرف ساخت این مجموعه عظیم ورزشی شد که بتواند مکانی باشد برای رواج و رونق ورزش این استان، اما اگر بنا باشد وضع به همین منوال پیش رود جز خرابه ای از آن باقی نمی ماند. خرابه ای به نام ورزشگاه ۲۰ هزار نفری خلیج فارس، ۱۱  هکتار زمینی که اگر همچنان مورد بی توجهی و عدم نظارت مسئولان ذی ربط قرار گیرد حتی یک وجب از آن نیز برای فعالیت ورزشکاران باقی نخواهد ماند. 

ورزشگاه خلیج فارس بنا بود محلی باشد در راستای آبادانی و رفاه هرچه بیشتر استان اما با بی خردی برخی، زخم چرکینی شد بر پیشانی بندرعباس که هیچ ارگانی خود را موظف به تیمار آن نمی داند.

ورزشگاه 1

*بهره برداری بعد از 13 سال 

گفتنی است؛ برنامه ساخت ورزشگاه خلیج فارس در سفر مقام معظم رهبری در سال ۱۳۷۶ به بندرعباس به تصویب رسید اما عملیات اجرایی آن با کارفرمایی شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور در سال ۱۳۸۲ آغاز شد.

در نهایت در تاریخ ۱۷ آبان سال ۱۳۸۹ پس از 13 سال از تاریخ تصویب آن، ورزشگاه 20 هزار نفری خلیج فارس با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی به بهره برداری رسید که هنوز نیز بعد از گذشت این مدت زمان طولانی به پیشرفت فیزیکی صددرصد نرسیده است. 

ورزشگاه

*9 سال در انتظار افتتاح

رضا مدرس معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان در بازدیدی که در تاریخ ۲۴ تیر ماه سال جاری از این ورزشگاه صورت گرفت، با اشاره به وجود نواقص پروژه قبل از بهره برداری، اذعان داشت: با توجه به بازدید انجام شده نواقصاتی از جمله عدم تکمیل دیوار آجری و بتنی ضلع شرقی و شمال شرقی ورزشگاه، عدم تکمیل اجرای درز ژوئن ساختمان و سکوها مشاهده و اعلام شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان ادامه داد: عدم ساخت آبخوری مناسب تماشاگران، عدم مناسب بودن سیستم های گرمایشی قسمت رختکن با اقلیم منطقه، عدم طراحی مناسب سیستم های سرمایشی مناسب با فضای ورزشی، عدم ساماندهی و تکمیل محوطه حد فاصل فنس زمین فوتبال و دیوار خارجی کل مجموعه و عدم اجرای مناسب نمای خارجی بخش های ورودی و اداری ورزشگاه از دیگر نواقص مشاهده شده در این بازدید بوده است.

ورزشگاه خلیج فارس

*شیوع تب بهره برداری زود هنگام در مسوولان 

باید پرسید آیا پیمانکار این مجموعه بعد از بهره برداری تعهدی برای رفع این نواقص دارد یا خیر؟

جا دارد در این جا دعا کنیم تا تب بهره برداری زود هنگام پروژه ها در مسوولان ما فروکش کند تا شاهد این قبیل بی تدبیری ها و هدر رفت سرمایه های کلان ملی در سطح استان نباشیم.

*نگهداری از ورزشگاه خلیج فارس به خدا واگذار شده است

مشکلات این مجموعه عظیم ورزشی تنها مختص به قبل از بهره برداری نیست و عدم نگهداری صحیح و دلسوزانه از این ورزشگاه آن را به ورطه‌ نابودی کشانده است. گویی مسئولان مربوطه نگهداری از آن را به خدا واگذار کرده اند و هیچ تدبیری  برای آن نیاندیشیده اند.

ورزشگاه خلیج فارس 1

*ورزشگاه خلیج فارس قربانی عدم نگهداری صحیح 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری به نواقص پس از بهره برداری که عمدتاً به دلیل عدم حفظ و نگهداری مناسب است، اشاره کرد و گفت: وضعیت نامناسب سرویس های بهداشتی، خرابی و عدم سرویس عمده سیستم های سرمایشی و خرابی اسکوربرد، خرابی روشنایی راهروهای ورودی ورزشگاه، آسیب به نمای کامپوزیت جهت رفع نواقص زیر کار و عدم اصلاح نمای کامپوزیت، آسیب به سقف های کاذب و .... از نواقص ورزشگاه بعد از بهره برداری است.

*پیشنهادات هیات بازدید کننده

وی به پیشنهادات هیات بازدید کننده از ورزشگاه 20 هزار نفری بندرعباس اشاره کرد و گفت: ارائه نواقص  مندرج در صورتجلسه، تحویل موقت جهت کنترل مواردی که جز تعهدات پیمانکار مربوطه بوده که رفع نشده و بررسی علت عدم رفع موارد از طریق اداره کل ورزش و جوانان استان و شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور و تامین اعتبار لازم جهت رفع نواقص باقی مانده از زمان قبل از بهره برداری (خارج از قصور پیمانکار) و بعد از زمان بهره برداری از جمله این پیشنهادات بوده است.

ورزشگاه خلیج فارس 7

رضا مدرس گفت: هیئت بازدید کننده از این مجموعه همچنین بر لزوم به کارگیری پیمانکار برای حفظ و نگهداری این مجموعه تاکید کرده اند.

مدرس خاطر نشان کرد: با توجه به این که در حال حاضر بخشی از درآمدزایی مجموعه در قالب ماده ۸۸  از قبیل سالن بیلیارد، سالن بدنسازی و تنیس، تامین می شود و مجموعه از درآمد حاصله کاملا منتفع نمی شود، اتخاد ترتیبی جهت استفاده حداکثری از عواید به دست آمده از دیگر  پیشنهادات طی این بازدید بوده است.

*نامه استاندار به رئیس جمهور

شایان ذکر است رضا مدرس در جلسه شورای فنی استان هرمزگان بیان کرد: که دستگاه‌های مرتبط با این موضوع چنانچه طی دو هفته ارسال نامه به وزارت ورزش و جوانان این پروژه تعیین و تکلیف نشد، باید نامه‌ای دیگر با تایید استاندار به ریاست جمهوری ارسال شود و تا تحقق حقوق مردم هرمزگان پیگیر امور بود.

*برخورد قضایی می کنیم با کسی تعارف نداریم

مدرس همچنین افزود: نباید عدم اجرای وظایف ذاتی دستگاه اجرایی بر عهده استاندار و استانداری گذاشته شود، در صورت قصور و کم کاری دستگاه اجرایی پس از اثبات آن به سیستم قضایی معرفی خواهند شد‌ و در این مورد با کسی تعارف نداریم.

ورزشگاه2

*اداره کل ورزش و جوانان استان پاسخگو نیست

با توجه به اینکه ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس به اداره کل ورزش و جوانان استان سپرده شده است، پس از گذشت 5 ماه از بازدید هیئت فنی استانداری از این ورزشگاه، برای آگاهی از شرایط و پاسخ گویی به سوالات و اطلاع از اینکه که اداره کل ورزش و جوانان استان تا چه اندازه توانسته خواسته های معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان را بر آورده کند، به سراغ مدیرکل این سازمان رفتیم که متاسفانه نه جناب مدیرکل و نه روابط عمومی این اداره کل پاسخگوی سوالات خبرنگار موج نبوده اند.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه