مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم:
اشتغال، نقش مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی دارد
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم گفت: اشتغال و حمایت از کارآفرینی، نقش مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی دارد.
رضا ملکزاده در گفتگو با خبرگزاری موج قم، با تاکید بر اهمیت توسعه اشتغال در بخشهای تولیدی، صنعتی و مشاغل خانگی در قم، اظهار کرد: بسیاری از معضلات اجتماعی، ریشه در فقر و بیکاری دارد و معضل بیکاری، گاهی موجب آسیبهای جبرانناپذیری در جامعه میشود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم افزود: باید بتوان، فرصتهای کارآفرینی را در اختیار جوانان و خانوادهها قرار داد و بستری ایجاد کرد تا با کمترین سرمایهای بتوان به تولید و اشتغال پرداخت.
وی تصریح کرد: اشتغال و حمایت از کارآفرینی، نقش مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی دارد و باید به طور جدی از کارآفرینی و اشتغالزایی حمایت کرد.
ملکزاده بیان کرد: یافتن شیوهها و راهکارهای نوین در مبارزه با بیکاری، میتواند بخش زیادی از مشکلات معیشتی مردم به ویژه اقشار ضعیف و جامعه هدف در نهادهای حمایتی را رفع کند.
وی خاطرنشان کرد: استانداری قم، از تمامی طرحهای کارآفرینی و اشتغالزایی به ویژه برای زنان سرپرست خانوار و اقشار ضعیف و مددجویان حمایت میکند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم گفت: نهادینهسازی فرهنگ کار و ایجاد اشتغال یک رویکرد مهم و راهکاری اساسی در از میان بردن بیکاری به ویژه در میان جوانان است.
وی افزود: ما در بسیاری از ابعاد در توسعه اشتغال، نیاز به آموزش، فرهنگسازی و حمایت داریم و باید از ظرفیت بخش خصوصی و دولتی در جهت اشتغالزایی استفاده کرد.
ملکزاده گفت: در شرایط تحریم، میتوان با تکیه بر توانمندیها و منابع داخلی در بسیاری از حوزهها به اشتغالزایی و کارآفرینی پرداخت و افراد زیادی را تحت پوشش قرار داد.
وی اظهار کرد: وقتی خانوادهها بتوانند با تکیه بر آموزش و مهارتآموزی و کسب حرفه و فن، به درآمدی پایدار برسند، از بسیاری از مشکلات و معضلات مصون میمانند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم بیان کرد: حمایتهای قانونی، آموزش، ارائه تسهیلات مناسب و ایجاد بازار برای محصولات از رویکردهای مناسب در پشتیبانی از اشتغالزایی است و باید تلاش کرد موانع موجود در مسیر اشتغال و تولید را در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی از میان برداشت.
وی تصریح کرد: در سند تحول اجتماعی استان قم که از سال ۱۳۹۸ تا سال ۱۴۰۰ اجرایی میشود، از مسائل مهم،فقرزدایی،تحکیم خانواده و حمایت از زنان سرپرست خانوار و بسیاری از موضوعات در ارتباط با رفع آسیبهای اجتماعی است.
ملکزاده عنوان کرد:در این خصوص توجه به اشتغال و کارآفرینی میتواند رکن مهمی در ارتقای سلامت و رفاه اجتماعی و کاهش آسیبها و معضلات باشد و باید در تحقق این سند،با همافزایی و همراهی مسئولان و مشارکتهای مردمی و اصحاب رسانه در جهت تحقق محورهای مهم این سند گام برداریم.
وی در پایان بیان کرد:از هر نوع پیشنهاد و طرح و راهکار در جهت توسعه اشتغال،کارآفرینی و رفع معضلات و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی که راهگشا باشد استقبال میکنیم و آمادگی لازم را در همراهی مراکز علمی و پژوهشی در آسیبشناسی و رفع آسیبها داریم.
ارسال نظر