English

پس از ضرب الاجل ۱۰ روزه دستگاه قضایی هرمزگان؛

بازگشایی محور مواصلاتی حمیران به بندر معلم

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: در راستای اقدامات پیشگیرانه و به منظور احقاق حقوق عامه ، پس از تعیین ضرب الاجل ۱۰ روزه دستگاه قضایی؛ محور مواصلاتی حمیران به بندرمعلم بازگشایی شد.

بازگشایی محور مواصلاتی حمیران به بندر معلم

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان،   علی صالحی  رئیس کل دادگستری هرمزگان  سومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان هرمزگان، اعلام کرد: در راستای احقاق حقوق عامه از شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور به عنوان پیمانکار محور مواصلاتی بندرعباس  - حاجی آباد خواسته شده است  با عمل به وظایف قانونی خود جهت رفع نقاط حادثه خیز و ترانشه های  مخاطره آمیز موجود در این بزرگراه که تاکنون منجر به حوادث ناگواری شده است به سرعت اقدام نماید.

وی همچنین با اشاره به ضرورت سرعت بخشی به روند ایمن سازی محورهای مواصلاتی استان به منظور کاهش سوانح رانندگی اظهار داشت: علاوه بر آشکارسازی نقاط پرتصادف و حادثه خیز،  ضرورت دارد به منظور "فعال سازی دوربین‌های ترافیکی" جهت ثبت تخلفات رانندگی در نقاط مذکور و  همچنین رفع نواقص احتمالی دوربین‌های موجود نیز اقدام شود.

رئیس کل دادگستری هرمزگان  با تأکید بر لزوم ارتقاء ایمنی و رفع نقاط حادثه خیز در محورهای مواصلاتی روستاهای گنو و خون سرخ از توابع شهرستان بندرعباس خاطرنشان کرد: آشکارسازی مسیرها و نقاط حادثه خیز، افزایش گشت های نامحسوس و بهبود وضعیت راه ها به ویژه در نقاط پر تصادف ، حضور و نظارت ویژه پلیس راهور و افزایش دوربین‌های کنترل سرعت ، نصب تابلو و علائم ترافیکی، گاردریل و نصب و مکانیزه کردن پل های عابر پیاده می‌تواند در جلوگیری از بروز حوادث و سوانح رانندگی و کاهش خسارات جانی و مالی مؤثر باشد.

وی اظهار کرد: در راستای اقدامات پیشگیرانه و به منظور احقاق حقوق عامه ، پس از تعیین ضرب الاجل ۱۰ روزه دستگاه قضایی به منظور رفع موانع ،ایمن سازی و بازگشایی راه مواصلاتی بندرلنگه به بندرخمیر در حدفاصل روستای حمیران به بندر معلم، مسوولین شرکت زیرساخت و اداره راهداری اعلام نموده اند که این محور مواصلاتی از صبح امروز بازگشایی شده است.

رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: بر اساس آمار ارائه شده توسط اداره کل جهاد کشاورزی استان ،در پی ورود دستگاه قضایی به موضوع ساماندهی شترهای سرگردان ،از مجموع  حدود ۲۱ هزار نفر شتر موجود در مناطق مختلف استان ، تعداد ۱۹ هزار و دویست شتر پلاک کوبی و احراز هویت شده اند.

صالحی همچنین بر لزوم تسریع در روند شناسایی و پلاک کوبی این احشام توسط دستگاه های مسئول با رعایت حقوق حیوانات به منظور  اجتناب از آزار و آسیب دیدن آنها و تکمیل روند احراز هویت آنها تا پایان سال جاری تأکید کرد.

وی همچنین لزوم احداث آبشخور مناسب و متعدد برای این احشام توسط اداره کل جهاد کشاورزی را متذکر شد و این موضوع را در کاهش حوادث جاده ای  ناشی از تردد آنها در محورهای مواصلاتی استان حائز اهمیت برشمرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه