معاون آموزش و پرورش مازندران خبر داد:
رتبه اول مازندران در سطح سواد نیروی انسانی آموزش و پرورش
معاون آموزش و ابتدایی آموزش و پرورش مازندران گفت: مازندران رتبه اول سطح سواد نیروی انسانی در حوزه آموزش و پرورش را دارد و این استان باید در مرکز توجه وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد.
![رتبه اول مازندران در سطح سواد نیروی انسانی آموزش و پرورش](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/RxF94g2To6k5/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh7rX_qx35DdQ/%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، عیسی میرشفیعی در مراسم معارفه علیرضا سعدی پور به عنوان مدیرکل جدید آموزش و پرورش مازندران اظهار داشت: حوزه آموزش و پرورش مازندران نیازمند نگاه ملی در حوزه تعلیم و تربیت است و ظرفیت زیست محیطی و گردشگری مازندران نیازمند توجه است.
وی ادامه داد : مازندران در بحرانها و حوادث ملی و استانها تحت تأثیر قرار دارد و این مسئله بر فرهنگ و تعلیم و تربیت استان تأثیرگذار است.
میرشفیعی تصریح کرد : افزایش ۲۹ درصدی درآمد آموزش و پرورش، رشد ۴۵ درصدی درآمدهای اختصاصی، توجه به گروههای اجتماعی از جمله توفیقهای کسب شده در آموزش و پرورش مازندران است.
ارسال نظر