معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم:
حمایت از بخش خصوصی و جذب سرمایهگذار، فرآیند تولید را تسهیل میکند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: حمایت از بخش خصوصی و بسترسازی در جذب سرمایهگذار، فرآیند تولید را تسهیل میکند.
مهرداد غضنفری در گفتوگو با خبرگزاری موج قم، با اشاره به اهمیت رونق تولید در رشد اقتصادی بیان کرد: در شرایط تحریم، فرصت خوبی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم شده است تا بتوانند طبق نیاز بازار به تولید بپردازند و کشور را از واردات بسیاری از محصولات و حتی مواد اولیه بینیاز کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم افزود: رویکرد دولت در تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید، حمایت از کارآفرینان، سرمایهگذاران و طرحها و ایدههای نو و فناورانه برای پیشبرد تولید در کشور است و در استان قم نیز زمینه تعامل و همراهی دستگاههای اجرایی در رفع موانع در تحقق رونق تولید فراهم است.
وی تصریح کرد: یکی از فرآیندهای مهم، کوتاه شدن زمان صدور مجورها برای سرمایهگذاری در طرحهای صنعتی و تولیدی در چارچوب قوانین است تا بتوان در جذب سرمایهگذار در اجرای طرحهایی در مسیر تولید و اشتغال، ظرفیتهای لازم را ایجاد کرد.
غضنفری بیان کرد: در سال جاری، عملکرد بانکهای استان قم در پرداخت تسهیلات رونق تولید و رفع بروکراسیها به خوبی ارزیابی شد و انتظار میرود همراهی بانکها برای پرداخت تسهیلات رونق تولید افزایش چشمگیری داشته باشد.
وی عنوان کرد: افزایش ظرفیتهای تولید و ایجاد اشتغال پایدار امرزی ضروری است و دستگاههای اجرایی باید تمامی ظرفیتها را در جهت تحقق این دو امر به کار بگیرند و از منابع و فرصتها در حمایت از تولید و اشتغال بهرهگیری کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم اظهار کرد: در قالب ۷ راهبرد و ۳۰ تکلیف، وظایفی را برای دستگاههای اجرایی استان قم مشخص کردهایم تا بتوانیم سطح اشتغال و تولید را ارتقا و موانع موجود در مسیر رونق تولید را کاهش دهیم.
وی گفت: یکی از ظرفیتهای بسیار مهم در عملیاتی شدن اهداف اقتصادی در استان قم؛ استفاده از منابع بانکی است که در قم با توجه به وجود ۱۳ هزار میلیارد تومان منابع بانکی، میتوان این ظرفیت مهم را به عنوان فرصتی بالنده در رشد اقتصادی در نظر گرفت.
غضنفری افزود: برگزاری همایش فرصتهای سرمایهگذاری در قم نیز از جمله ظرفیتهای خوبی در رشد و توسعه اقتصادی در قم به شمار میرود و در این همایش، شرایط و فرصتهای خوبی در جهت سرمایهگذاری در قم به سرمایهگذاران معرفی شد.
وی بیان کرد: با تدوین سند سرمایهگذاری و اشتغال در قم گامهای موثری در کاهش نرخ بیکاری برداشته شده است و براساس مطالعات وسیع، ۸۳ فرصت سرمایهگذاری در قم مشخص شد و ما در تلاشیم مجورهای لازم با کمترین بروکراسی صادر شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم عنوان کرد: حجم فرصتهای سرمایه گذاری استان قم، بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان است و باید بتوان اقداماتی را انجام داد تا به دور از سختگیری و سنگاندازی و بروکراسیهای بیاساس از این فرصت طلایی استفاده کرد.
ارسال نظر