توصیه رییس شبکه بهداشت و درمان میبد؛
لزوم مراجعه به پزشک هنگام دچار شدن به تب شدید و تنگی نفس
رییس شبکه بهداشت و درمان میبد توصیه کرد: با توجه به شباهت علائم بیماری کرونا با آنفولانزا و سرماخوردگی افراد باید در هنگام دچار شدن به تب شدید و تنگی نفس به پزشک مراجعه کنند.
به گزارش خبرگزاری موج یزد، مهدی حفیظی رییس شبکه بهداشت و درمان میبد با برشمردن نکات بهداشتی و ایمنی در مقابله با ویروس کرونا به تغییر آداب معاشرت، شستن مرتب دست ها با آب و صابون، استفاده از ماسک اشاره کرد و گفت: در تماس با فرد بیمار هم فرد مراقبت کننده و هم خود بیمار باید ماسک بر صورت داشتهباشند.
وی با اشاره به اینکه استفاده از ماسک ساده هم کفایت می کند افزود: عدد خاصی در مورد شستشوی دستها ذکر نکردهاند و باید بعد از هر بار رفتن به توالت، دست زدن به حیوانات و دست زدن به در و دیوار در اماکن عمومی دست ها را با آب و صابون شست.
وی تصریح کرد: با توجه به شباهت علائم بیماری کرونا با آنفولانزا و سرماخوردگی افراد باید در هنگام دچار شدن به تب شدید و تنگی نفس به پزشک مراجعه کنند و با توجه به اینکه این بیماری درمان خاصی ندارد بهتر است در موارد داشتن تب پایین با درمانهای خانگی نظیر نوشیدن مایعات زیاد و رعایت مسائل بهداشتی به تدریج بیماری را از خود دور کرد.
این مسئول یادآور شد: در هنگام شستن دست باید تمام نقاط دست که با سطوح تماس داشته به خصوص نوک انگشتان، پشت دست، بالای مچ دست، لای انگشتان را با آب و صابون شست.
وی به ضد عفونی مکانهای عمومی و منازل دارای بیمار توصیه کرد که با استفاده از وایتکس ساده که پنج درصد ماده موثر دارد و به دست آوردن محلول یک درصد از آن با مخلوط کردن یک لیوان از وایتکس با چهار لیوان آب و در میزانهای بیشتر یک ۲۰ لیتری با ۴ تا ۲۰ لیتری آب و ... می توان سطوح را به صورت مالشی یا اسپری کردن ضد عفونی کرد.
حفیظی اقدامات آموزشی نظیر چاپ و نشر بنر و محتواهای در اماکن عمومی، مکانهای تاریخی، فضاهای تبلیغاتی، پارک و بوستانها، اتوبوسها و همچنین نصب سیستم مایع در سرویسهای بهداشتی پارکها و بوستان ها مکانهای عمومی دیگر و ضد عفونی کردن سطوح اتوبوسهای شهری به صورت مکرر در ابتدای مسیرو سطوح مشترک در اماکن تحت پوشش شهرداری طبق دستورالعملهای ارسال شده به آنها را نیز برشمرد.
وی همچنین به عدم استفاده از وسایل مشترک نظیر حوله ، شانه ، مهر در مساجد و... ، استفاده از ظروف یکبار مصرف در آبخوری ها و پذیرایی ها، توجه به آیا میدانیدهای ارائه شده توسط مراکز بهداشت و درمان ، عدم اعزام کاروانهای زیارتی ، آموزش مربیان مهد کودکها و...اشاره کرد.
ارسال نظر