برای جلوگیری از کرونا،
تعطیلی قلیان سراها، کافیشاپها و باشگاههای ورزشی متخلف کرمانشاه
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: همزمان با ورود بیماری کرونا به کشور و برای پیشگیری از شیوع این بیماری، ۱۸۲ قلیان سرا پلمپ و ۲۸ باشگاه ورزشی نیز تعطیل شد.
به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، سرهنگ جمال سلمانی در تشریح اقدامات پلیس کرمانشاه برای مقابله با بیماری کرونا اظهار کرد: پس از انتشار این ویروس در کشور، پلیس امنیت عمومی استان کرمانشاه طی پنج روز گذشته اقدامات پیشگیرانه متعددی را اجرا و از بسیاری قلیان سراها، کافیشاپها و باشگاههای ورزشی بازرسی به عمل آوردند.
سلمانی ادامه داد: در جریان این بازرسیها و پس از محرز شدن تخلفات صورت گرفته و عدم رعایت نکات بهداشتی، ۱۸۲ قلیان سرا و کافیشاپ که عموماً در محل تفرجگاهها برپاشده بود، پلمپ شد.
سلمانی همچنین با اشاره به تعطیلی ۴۵ قلیان سرای دیگر بهصورت داوطلبانه توسط متصدیان آنها، تصریح کرد: در این راستا ۱۵۰ عدد قلیان نیز که میتواند عاملی برای انتشار ویروس کرونا باشد، کشف و جمعآوری شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: از دیگر اقدامات انجامشده در راستای پیشگیری از شیوع کرونا در کرمانشاه، بازدید از تعداد زیادی باشگاه ورزشی بود که درنهایت 28 باشگاه مردانه و زنانه به خاطر عدم رعایت مسائل بهداشتی تعطیل شد.
وی همچنین با اشاره به سرکشی از هشت داروخانه، گفت: در جریان بازرسیهای صورت گرفته 472 عدد ماسک احتکار شده کشف شد.
سلمانی همچنین از پلمپ یک واحد صنفی که اقدام به عرضه و فروش ماسک غیربهداشتی میکرد، خبر داد.
این مقام انتظامی تأکید کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور و بهمنظور پیشگیری از پیشروی بیشتر این ویروس، به مردم توصیه میشود جشنهای خود را به زمان دیگری موکول کنند.
وی بابیان اینکه طی روزهای اخیر و بنا به خواست خود مردم بسیاری از جشنهای عروسی و دیگر برنامهها در تالارهای استان لغو و به زمان دیگری موکول شد، گفت: در همین راستا آن دسته از شهروندانی که ودیعهای را برای رزرو تالار پرداخت کردهاند در صورت تمایل میتوانند همه آن را بدون هیچ کم و کاستی از صاحب تالار پس بگیرند.
سلمانی همچنین بابیان اینکه صاحبان تالارها مکلف به عودت همه مبلغ دریافتی هستند، گفت: در صورت امتناع از این کار پلیس به موضوع ورود و قاطعانه با متخلفان برخورد خواهد کرد.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در خصوص اقدامات پلیس فتا نیز گفت: در این مدت هفت تارنمای متخلف که اقدام به انتشار شایعه در خصوص بیماری کرونا کرده بودند، بسته شدند.
وی گفت: در این رابطه پنج نفر از گردانندگان صفحات اجتماعی در فضای مجازی نیز که با شایعهپراکنی منجر به تشویش اذهان عمومی شده بودند شناسایی و به پلیس فتا احضار شدند.
سلمانی همچنین از انتشار 77 هشدار سایبری در فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا بهمنظور جلوگیری از شایعهپراکنی افراد سودجو خبر داد.
ارسال نظر