استاندار کرمانشاه:
مواد لازم برای ضدعفونی استان کرمانشاه تهیه میشود
هوشنگ بازوند اعلام کرد: شهر کرمانشاه و دیگر شهرهای استان توسط شهرداریها، ارتش و سپاه ضدعفونی خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، استاندار کرمانشاه در نشست رسیدگی به وضعیت ویروس کرونا که بهصورت ویژه برگزار شد، اظهار داشت: این ضدعفونی شهرها توسط نیروهای شهرداری و آتشنشانی آغاز خواهد شد و نیروهای سپاه و ارتش نیز در این امر شهرداریها را همراهی خواهند کرد.
وی تأکید کرد: ضدعفونی مناطق شهری باید با اولویت مناطق حاشیه و فقیرنشین شهر انجام شود.
بازوند ضمن اشاره به تأمین مواد ضدعفونی در کرمانشاه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و تیمی از نخبگان استان گفت: باید تمام تلاش خود را بهکارگیریم تا از شیوع و گسترش بیماری کرونا جلوگیری شود.
وی افزود: نیروهای هلالاحمر و دانشگاه علوم پزشکی ورودی و خروجیهای شهر را کنترل کنند تا در صورت مشاهده شواهد بیماری کرونا در افراد به موضوع رسیدگی و نکات آموزشی به مردم ارائه شود و افراد ورودی به پایانهها و فرودگاه کرمانشاه ازنظر سلامت باید کنترل شوند.
بازوند تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تجهیزات موردنیاز و تبسنجهای لازم را بهمنظور کنترل ورودی و خروجیها در اختیار هلالاحمر قرار دهد.
وی بابیان اینکه اجماع ملی برای مبارزه با بیماری کرونا شکلگرفته است، گفت: با اتحاد ملی و همکاری آحاد جامعه از این برهه نیز با موفقیت عبور خواهیم کرد.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دیماه) در استان هوبی چین شیوع یافت و تاکنون ۷۵ هزار نفر را در این کشور مبتلا کرده و جان ۲ هزار و ۶۶۳ تن را گرفته است.
این ویروس دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا ۲ هفته دارد و همین امر موجب شده تا زمانی که علائمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکنند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نبینند.
تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشفشده و با این مورد آخر، تعداد آنها به هفت مورد رسیده است؛ این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروسهاست که از سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل میشود؛ این ویروس در معمولیترین حالت باعث سرماخوردگی میشود و نشانههای ابتلا به آن در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.
کرونا مثل سایر ویروسهای تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماریهای خود ایمن میتواند خطرناک باشد و مرگومیر آن تاکنون بیشتر از سه درصد مبتلایان نیست.
از همین بیماریهای تنفسی در جامعه ما وجود دارد و آنفلوانزا مثال واضح آن است؛ ویروسهایی مثل RSV یا بیماریهای باکتریایی که همچون کرونا قابلیت انتقال از طریق هوا را دارد، مدتهاست که در ایران کنترل میشود؛ بنابراین نباید با ترس و وحشت نسبت به کرونا نگاه شود.
ارسال نظر