سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نطنز اعلام کرد:
صدور حکم قضایی برای شکارچیان متخلف در منطقه حفاظت شده کرکس نطنز / حبس به مدت ۲ سال
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نطنز از صدور حکم قضایی برای شکارچیان متخلف در منطقه حفاظت شده کرکس نطنز و تحمل حبس به مدت ۲ سال خبر داد.
![صدور حکم قضایی برای شکارچیان متخلف در منطقه حفاظت شده کرکس نطنز / حبس به مدت 2 سال](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/yqzvH6oRpw32/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehy8k5XhBK2Nx/%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-+%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1+%D8%AD%DA%A9%D9%85+%D9%82%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، علیرضا غلامی گفت: برای متخلفان شکار و صید به اتهام شکار غیر مجاز یک راس کل وحشی در منطقه حفاظت شده کرکس در نطنز حکم قطعی قضایی صادر شد.
وی ادامه داد: دادگاه متخلفین را به اتهام مشارکت در شکار غیر مجاز یک کل وحشی به تحمل حبس به مدت ۲ سال و ضبط اسلحه و ادوات شکار به نفع دولت محکوم کرد.
گفتنی است؛ منطقه حفاظت شده کرکس نطنز با وسعت بیش از ۱۱۴ هزار هکتاراز لحاظ ضرورت حفظ و تکثیر نسل جانوران وحشی یا حفظ یا احیا رستنی ها و وضع طبیعی آن دارای اهمیت خاصی بوده و تحت حفاظت قرار می گیرد.
ارسال نظر