اختصاص چند هتل در هرمزگان برای بیماران کرونایی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از اختصاص چند هتل در استان برای بیماران کرونایی خبر داد.
![اختصاص چند هتل در هرمزگان برای بیماران کرونایی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/tgvmjaXFZ4dM/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh7XBXfQO2_Vo/%D9%86%D9%82%D8%A7%D9%87%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، دکتر حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، گفت: در حال حاضر بندرعباس، میناب و رودان و قشم از نظر شیوع کرونا شهرهای قرمز هستند و بندر خمیر و حاجی آباد هم در حال نزدیک شدن به این وضعیت قرار دارند.
فرشیدی گفت: از قبل پیشبینی می شد که در اواسط خرداد ماه در این پیک شاهد موج سوم این بیماری باشیم. امید است تا اواخر خرداد سیر نزولی داشته باشیم.
وی اظهار کرد: در دو هفته اخیر، جهش قابل توجهی در آمار مبتلایان کرونا در استان هرمزگان داشتیم. تقویت زیر ساخت های درمانی، افزایش مراقبت های بهداشتی و قرنطینه های موثر، سیاست های ما برای کاهش روند مبتلایان در استان بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد: در هفته گذشته مصرف ماسک در استان به دلیل اجباری شدن استفاده از آن در دستگاه های اجرایی بالا رفته است.
وی تاکید کرد: باید برای تمامی رانندگان خطوط حمل و نقل عمومی و مسافران، استفاده از ماسک اجباری شود.
وی در پاین اضافه کرد: اگر پروتکل های بهداشتی رعایت نشود حتی مجبور به تعطیلی بازارها هستیم.
ارسال نظر