اموال مازاد دستگاههای اجرایی کرمانشاه واگذار میگردد
معاون توسعه منابع و مدیریت استانداری کرمانشاه گفت: اموال مازاد دستگاههای اجرایی باید بهصورت قانونمند و شفاف واگذار شود تا فساد ایجاد نگردد.
به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، افشین کریمی در کمیته مولدسازی اظهار کرد: تمام دستگاههای اجرایی کرمانشاه موضوع ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه، مکلف هستند تا پایان خرداد امسال، اطلاعات ساختمانها، فضاهای اداری، غیر اداری و سایر اموال و داراییهای غیرمنقول خود را تحت عنوان معرفی اموال دستگاههای اجرایی کرمانشاه در سامانه سادا تکمیل کنند.
او اظهار کرد: محدودیت منابع مالی از یکسو و هزینههای جاری دولت از سوی دیگر طی چند سال گذشته مانع از تحقق کامل بودجههای عمرانی و تکمیل پروژههای در دست اقدام و یا نیمهتمام شده و یکی از راهکارهای تعیینشده برای افزایش درآمد و کاهش مخارج، کوچک شدن دولت یا همان مولدسازی دارایی یا فروش داراییهای مازاد است.
کریمی بابیان اینکه تحریمهای ظالمانه بهصورت مستقیم با معیشت مردم ارتباط دارد، گفت: مهمترین منابع درآمدی دولت فروش نفت است، اما به دلیل همین تحریمها نمیتوان زیاد روی آن حساب باز کرد. اخذ مالیات هم یکی از منابع دولت بود که با شیوع کرونا و رونق کم اقتصادی، این منابع نیز بسیار کم شده است.
کریمی بابیان اینکه یکی از منابع مهم امسال فروش اموال غیرمنقول دستگاههای اجرایی است، گفت: اکنون دستگاهها برای جبران کمبود بودجه خود میتوانند اموال مازاد را بفروش برساند و بخش اعظمی از این کمبود را جبران کنند.
او بابیان اینکه استان کرمانشاه در بحث مولدسازی باید رتبه اول کشور را به دست بیاورد گفت: این امر قطعاً با کمک دستگاههای اجرایی محقق خواهد شد.
معاون استاندار کرمانشاه افزود: مدیران دستگاهها برای فروش اموال مازاد خود نباید صرفاً به سامانه سادا اکتفا کنند و باید تبلیغات خود را از طریق رسانههای مکتوب و مجازی انجام دهند.
به گفته کریمی یکی از پارامترهای ارزشیابی مدیران، فروش اموال مازاد و تهیه منابع کافی برای دستگاه مربوطه است.
او گفت: در واگذاری اموال مازاد دستگاههای اجرایی، در عین رعایت سرعت و دقت، نباید فساد به وجود بیاید و باید تمام مراحل بهطور شفاف و قانونی باشد تا خدایی ناکرده لطمهای به بیتالمال وارد نشود.
ارسال نظر