English

رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در تهران:

ارتقاء تجارت ایران و بنگلادش با تلاش بخش خصوصی امکان‌پذیر است

رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در تهران گفت: ارتقاء تجارت ایران و بنگلادش با تلاش بخش خصوصی امکان‌پذیر است.

ارتقاء تجارت ایران و بنگلادش  با تلاش بخش خصوصی امکان‌پذیر است

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، محمد صبور حسین در دیدار با عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به قرابت‌های فرهنگی و تاریخی دو کشور ایران و بنگلادش بیان کرد: ارتقاء تجارت ایران و بنگلادش  با تلاش بخش خصوصی امکان‌پذیر است.

وی همچنین افزود: رشد ناخالص داخلی بنگلادش در سال گذشته ۶ درصد بوده و امسال به ۴ درصد رسیده است.

صبور حسین با بیان اینکه حجم صادرات بنگلادش در سال گذشته ۴۱ میلیارد دلاربوده افزود: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته این رقم در سال جاری باید به حدود ۴۵ میلیارد دلار می رسید که با توجه به بحران کرونا و محدودیت های ناشی از این ویروس، عملا این رقم محقق نخواهد شد. 

وی عمده اقلام صادراتی این کشور را مربوط به  پوشاک دانست و تصریح کرد: مابقی اقلام صادراتی بنگلادش به مواد اولیه نساجی و فرش بافی، میوه های گرمسیری، چای، مواد شیمیایی و غیره اختصاص دارد.

محمدصبور حسین با اشاره به پتانسیل های نساجی بنگلادش از اعلام آمادگی فعالان صنعت نساجی این کشور برای سرمایه گذاری در اصفهان در این زمینه خبر داد.

وی مزیت های اصفهان در حوزه فولاد به ویژه ورق فولادی و قیر را از جمله فرصت های تجاری میان اصفهان و بنگلادش عنوان کرد.

رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در تهران تاکید کرد: بازار بنگلادش را یک بازار ۱۶۰ میلیونی در نظر نگیرید زیرا بخشی از سمت غرب هند نیز به دلیل همجواری با این کشور برخی از اقلام مورد نیاز را از طریق همسایه خود تامین می نماید و در حقیقت بنگلادش دارای بازاری ۴۰۰ میلیونی است که فعالان اقتصادی ایران می توانند از این پتانسیل بهره مند شوند.

عضو هیات رئیسه و نایب رئیس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این دیدار ضمن تشریح پتانسیل های اقتصادی اصفهان با اشاره به اینکه اصفهان یکی از قطب های نساجی کشور است، گفت: با توجه به فرسودگی ماشین آلات نساجی اصفهان و پتانسیل بنگلادش در تولید پوشاک، می توان از این ظرفیت برای نوسازی ماشین آلات نساجی بهره مند شد.

فرشته امینی بنزین، روغن های سبک و فراورده های آن، زیورآلات یا جواهرآلات، سیمان های پودرنشده موسوم به کلینکر و ... را از جمله اقلام دارای مزیت برای صادرات استان اصفهان به بنگلادش عنوان کرد و بر لزوم بسترسازی طرفین برای بهره‌مندی از فرصت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری دو کشور تأکید کرد. 

بهنام ابراهیمی؛ مدیر بازاریابی و روابط بین الملل اتاق بازرگانی اصفهان نیز با اشاره به ظرفیت های کشور بنگلادش در صنعت چوب بر تقویت فرصت های سرمایه گذاری و تجاری بین اصفهان و بنگلادش در این حوزه تاکید کرد.

اتاق بازرگانی

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه