English

معاون استانداری قم:

۱۷ هزار عدد ماسک، سهمیه کشوری به علوم پزشکی قم است

معاون استانداری قم گفت: درحال حاضر ۱۷ هزار عدد ماسک، سهمیه کشوری به علوم پزشکی قم است که بخش زیای از ماسک مورد نیاز کادر درمان و بهداشت را تامین می‌کند.

۱۷ هزار عدد ماسک، سهمیه کشوری به علوم پزشکی قم است

به گزارش خبرگزاری موج قم، مهرداد غضنفری درکارگروه تنظیم بازار قم با اشاره به اینکه آمارهای تعداد تولیدات واحدهای تولیدی ماسک به صورت روزانه گرفته شود، اظهار داشت: متاسفانه در این جلسه ۵ نوع آمار وجود دارد و رقم دقیقی از تولیدهای استان، اعلام نشد.

وی تصریح کرد: کف نیاز استان قم، تولید روزانه ۲۵۰ هزار عدد ماسک است که با ظرفیت ۵۰۰ هزارتایی، ۵۰ درصد آن در حال تولید است که شامل تولید توسط بسیج اصناف و صنعت و معدن و خانگی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر آمار تولیدکنندگان مشخص باشد و راستی آزمایی ویژه آمار شکل بگیرد، علت کمبود در دپو یا عرضه خارج از شبکه و یا کمبود مواد اولیه مشخص می‌شود.

معاون استاندار قم گفت: همه تولیدها باید در مسیر توزیع مناسب قرار بگیرد و با نظارت دقیق مانع از کمبود ماسک شد چرا که کمبود دارای آثار منفی در بازار و موجب اخلال می‌شود.

وی افزود: توزیع مواد اولیه در تولید ماسک به صورت سامانه‌ای است و اختیار از استان‌ها سلب شده اما معرفی‌نامه در تامین مواد باید به سمت افرادی باشد که در تولید مناسب همکاری می‌کنند تا بتوانیم در تامین با مشکلی روبرو نشویم و شرایط را به ثبات برسانیم.

غضنفری عنوان کرد: بازرسی‌ها در تنظیم بازار، قابل تقدیر است اما ایراداتی دارد و باید همه بخش‌های خدماتی، تولید و کشاورزی مورد توجه قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: امروز در طرح سامد پاسخگوی تلفنی مردم بودیم و یکی از مطالبه ها مهم از سوی واردکنندگان مطرح شد، آنها نقش مهمی در تامین نیاز و اشتغال استان دارند و هنگامی که در تولید با مشکلاتی مواجه هستیم می‌توانیم از ظرفیت واردات استفاده کنیم.

معاون استاندار قم بیان کرد: در حال حاضر بازار واردات کساد است و واردکنندگان با مشکلاتی مواجه هستند، باید ظرفیت‌ها احصاء شود تا اگر از حوزه تولید، نیاز استان تامین نمی‌شود بتوانیم در تامین اقلام اساسی، از طریق واردات عمل کنیم تا با کمبود مواجه نشویم.

وی افزود: برخی سیاست‌های دوگانه در بازار تولید و روند توزیع و واردات، موجب التهاب می‌شود و این تصمیم‌گیری‌ها، خروجی مناسبی برای تنظیم بازار ندارد.

غضنفری در بخش دیگری از سخنان خود در مورد تولید و توزیع مرغ نیز عنوان کرد: در قم ظرفیت‌های لازم در تولید مرغ وجود دارد و نرخ هر کیلوی آن  از ۱۵۲ هزار ریال تا ۱۵۷ هزار ریال اعلام شد و ما به رعایت قیمت مصوب مرجع رسمی تَن دادیم و تلاش شد بازار مرغ ساماندهی شود، هر چند تولیدکنندگان نیز دیدگاه‌هایی داشتند، اما در حوزه بازرسی تلاش شد این محدوده نرخ‌گذاری حفظ شود.

وی خاطرنشان کرد: در دامنه قیمت مصوب قدرت مانور داریم اما باید منفعت تولیدکننده و مصرف کننده را در کنار هم ببینیم و آسیب شناسی در دامنه قیمت مصوب و آنالیز هزینه‌ها اقدام کنیم.

غضنفری گفت: مدیران نقش مهمی در بهبود وضعیت بازار و تعادل‌بخشی میان قیمت‌ها دارند، اما گاهی مشکلاتی وجود دارد که مانع از مدیریت دقیق می‌شود، در این خصوص پذیرش عیب‌های مدیریتی، لازمه رفع مشکلات است و در روند تولید و توزیع نیازمند مدیریت هستیم.

وی عنوان کرد: در قیمت مصوب شیر نیز باید مانع از گران فروشی و عرضه با قیمت بالا شد چرا که در حق مصرف‌کننده اجحاف است، از طرفی باید اخلال در سکوهای تحویل شیر نیز مورد بررسی قرار بگیرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه