English

۴ محصول علیه کرونا در دانشگاه آزاد هرمزگان تولید شد

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از تولید ۴ محصول در واحدهای دانشگاهی مختلف این استان برای مبارزه با کرونا خبر داد.

۴ محصول علیه کرونا در دانشگاه آزاد هرمزگان تولید شد

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، رحمان مهدی‌زاده معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان درباره تازه‌ترین اقدامات و دستاوردهای حوزه علوم پزشکی دانشگاه  آزاد اسلامی استان هرمزگان در موج دوم همه‌گیری کرونا اظهار کرد: ساخت صابون ضدکرونا از سرکه چوب اکالیپتوس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس و ساخت دستگاه ضدعفونی‌کننده هوا بدون استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده معمول دستاوردهای حوزه علوم پزشکی دانشگاه در حوزه کرونا است.

وی افزود: تولید ماسک بهداشتی در کارگاه دوخت دانشکده سمای بندرعباس و تهیه و توزیع مواد ضدعفونی‌کننده برای استفاده روزانه دانشگاهیان از دیگر دستاوردهای حوزه علوم پزشکی دانشگاه در حوزه کرونا در واحدهای دانشگاهی مختلف استانی از ابتدای شیوع ویروس تاکنون بوده است.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان درباره نحوه فعالیت این دانشگاه برای مقابله با ویروس کرونا گفت: با شیوع ویروس کرونا و بیماری کووید-۱۹ همه دانشگاه‌های کشور ازجمله واحدهای دانشگاهی استان هرمزگان، دستور به تعطیلی بخش آموزشی را صادر کردند؛ اما در کنار آن اشتغال به کار در بخش‌های اداری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه یافت.

مهدی‌زاده اضافه کرد: در این راستا فعالیت‌های آموزشی به‌صورت مجازی و از راه دور آغاز و ادامه یافت. این استان با دارابودن متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و زیرساخت‌های لازم و تلاش جمعی و همکاری ارزشمند جامعه دانشگاهی موفق به برگزاری آموزش مجازی و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی ناشی از ارائه نکردن خدمات آموزشی حضوری شد.

وی با بیان اینکه برگزاری موفقیت‌آمیز امتحانات پایان نیمسال دوم ۹۸-۹۹ و ترم تابستانه از دیگر موفقیت‌های این دانشگاه بود، تشریح کرد: در کنار کلاس‌های آموزشی این دانشگاه با ایجاد تدابیری برای ارائه سایر خدمات آموزشی به‌صورت الکترونیک در کاهش مراجعات حضوری و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا نقش مهمی را ایفا کرده که از آن جمله می‌توان صدور گواهی اشتغال به تحصیل، تسویه‌حساب و میز الکترونیک را نام برد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: این دانشگاه به‌صورت مداوم (از ابتدای شیوع تاکنون) با ارائه پیام‌های پیشگیرانه و بهداشتی برای عموم دانشگاهیان استان از طریق فضای مجازی (اینستاگرام و واتساپ) با نصب پوستر و نیز ارائه خدمات مشاوره روانشناسی فعالیت چشمگیری در راستای مبارزه با ویروس کرونا داشته و ادامه دارد.

مهدی‌زاده عنوان کرد: حوزه علوم پزشکی با بهره‌گیری از استادان باتجربه و با معلومات همه‌روزه به‌صورت حضوری و تلفنی پاسخگوی سؤالات دانشگاهیان در مورد کرونا هستند و تا به امروز در شناسایی اولیه افراد بیمار و یا مشکوک نقش مهمی را ایفا کرده‌اند.

وی توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با اتخاذ تدابیری مانند تعطیلی قسمت‌های غیرضروری و مرکز برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا نقش مهمی در مبارزه با این ویروس داشت که از آن جمله، تعطیلی آبدارخانه‌ها، آشپزخانه، سلف‌سرویس، بوفه‌ها، خوابگاه‌ها، سالن‌های ورزشی را می‌توان نام برد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نصب دستگاه حضور و غیاب چشمی، توزیع روزانه اقلام بهداشتی نظیر ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی‌کننده دست و سطوح، ضدعفونی روزانه همه بخش‌های دانشگاه، دورکاری و شیفت بندی کارکنان با نظارت معاونان و مدیران آن حوزه طبق دستور استانداری را از اقدامات مهم این دانشگاه برای پیشگیری از ویروس کرونا نام برد.

مهدی‌زاده درباره برنامه‌های حوزه علوم پزشکی برای حوزه سلامت دانشگاهیان به آنا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در نحوه ارائه برنامه‌های آموزشی‌ترم آتی، تابع دستورات سازمان مرکزی و معاونت علوم پزشکی و دستورات استانداری و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بر اساس شرایط موجود است.

وی ادامه داد: در این راستا تا بهبود شرایط استان، ارائه خدمات آموزشی و دانشجویی به‌صورت الکترونیک و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در مراجعات حضوری برای حفظ سلامت کارکنان و نیز دانشجویان ادامه خواهد یافت و تداوم برنامه‌های جاری و اتخاذ تصمیم‌های جدید بر اساس شرایط جدید در دستور کار ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه، طی جلسات مکرر انجام خواهد گرفت.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان تأکید کرد: با ارائه اختیارات بیشتر به معاونت علوم پزشکی هر دانشگاه درباره اتخاذ یا مشورت در تصمیم‌گیری‌های موجود و احتمالی ازجمله تعیین مدت مرخصی برای کارکنان مشکوک یا مبتلا با حفظ حقوق و مزایا در زمان مرخصی، مسائل آموزشی مانند برگزاری کلاس‌های عملی یا تئوری ترم آتی و دیگر مسائل مرتبط با این بیماری در دانشگاه یقیناً برنامه‌های پیشگیرانه‌تری در پی خواهد بود.

مهدی‌زاده تبیین کرد: مغایرت برخی بخشنامه‌های حوزه علوم پزشکی و غیرپزشکی موجب سردرگمی و تصمیمات نامناسب مدیریتی خواهد شد که در اینجا توصیه به ارتقای اختیارات حوزه معاونت علوم پزشکی می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه