English

توجه به بافت‌ های فرسوده لازمه حرکت به سمت توسعه متوازن

مدیر کل راه و شهرسازی هرمزگان با اشاره به این که ۱۲ محله بافت فرسوده در استان وجود دارد که بیش از ۴۰ درصد از جمعیت هرمزگان را در خود جای داده است، افزود: توجه به بافت‌های فرسوده لازمه حرکت به سمت توسعه متوازن است.

توجه به بافت‌ های فرسوده لازمه حرکت به سمت توسعه متوازن

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، آرش رضایی مدیر کل راه و شهرسازی استان هرمزگان، در خصوص خانه های بدون سند در محله ی چاهستانی ها، گفت: راه و شهرسازی هرمزگان فعالیت هایی در بافت های فرسوده شهر بندرعباس و دیگر شهرهای استان انجام داده است تا بتوانیم هر چه سریع تر شاهد رفاه بیشتر مردم در بافت های فرسوده باشیم و رضایت مردم این محله ها را جلب کنیم.

آرش رضایی ضمن ضمن بیان این‌که با چالش هایی در خصوص سند دار کردن خانه های بافت فرسوده مواجه بودیم که با پیگیری‌های مجدانه آن را حل کردیم، افزود: بالغ بر ۱۰۰ متر از املاک مردم در محله چاهستانی ها را به صورت تقریبا مجانی بدون احتساب قیمت کارشناسی و ارزش افزوده ناشی از فعالیت های توسعه ای محله، به مردم این محله اهدا خواهیم کرد.

رضایی گفت: همچنین به خانه‌های زیر ۵۰ متر نیز که در بافت فرسوده قراردارند، به علت متراژ پایین سندهای تجمیعی اعطا می‌شود.

وی توجه به بافت‌های فرسوده را لازمه حرکت به سمت توسعه متوازن عنوان کرد و افزود: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در دولت خصوصا طی چند سال اخیر به صورت ویژه پیگیری شده حل مسائل مربوط به بافت های فرسوده، تصویب قانون حمایت از احیا و بهسازی، بازسازی و مجموعه فعالیت هایی است که کیفیت بافت های ناکارآمد شهری را ارتقا داده.

مدیر کل راه و شهرسازی استان هرمزگان در ادامه با اشاره به اینکه در استان هرمزگان بالغ بر چهار هزار هکتار بافت فرسوده وجود دارد، افزود:  حدود ۴۰ درصد از جمعیت استان در بافت های فرسوده زندگی می کنند.

آرش رضایی ادامه داد: محله چاهستانی یکی از محلاتی است که در قالب برنامه هدف در دستور بهسازی قرار گرفته و علاوه بر محله چاهستانی ها بافت های فرسوده شهرک توحید، گِل کنی، تپه الله اکبر و اسلام اباد بندرعباس نیز در نوبت بازسازی قرار دارند.

وی اشاره کرد: فعالیت هایی در راستای بازگشایی و تواتمندسازی محله چاهستانی ها صورت گرفته است که در پی آن خدماتی نیز برای ساکنان این محلات ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بازگشایی محله چاهستانی ها برای دولت هزینه های زیادی در پی داشته است، عنوان کرد: عملیات آسفالت، برق و جدول گذاری بالغ بر ۲۴۰ ملکی که در مسیر بازگشایی بودند چه به صورت کامل چه به صورت اصلاحی توسط همکاران خدمت رسان در مجموعه راه و شهرسازی و شهرداری بندرعباس انجام شد.

آرش رضایی وعده داد: ما به دنبال  ایجاد مرکز سلامت، مکان فرهنگی و ورزشی، آتش نشانی و مدرسه در محله چاهستانی ها هستیم که طی چند ماه آتی در راستای ایجاد رفاه و آسایش مردم در این محلات احداث خواهد شد.

مدیر کل راه و شهرسازی استان هرمزگان یادآور شد: اجرای طرح بازآفرینی شهری در هرمزگان به منظور نوسازی و بازسازی بافت‌های فرسوده از سال ۹۶ بنا به دستور رییس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی از شهر بندرعباس و محله چاهستانی ها آغاز شده است.

وی اضافه کرد: این طرح هم اکنون در شهرهای دیگر هرمزگان از جمله میناب، جاسک، رودان، حاجی آباد، بندر لنگه، بندر کنگ، بستک و بندرخمیر نیز در دست اجرا است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان هرمزگان  عنوان کرد: از دهه‌های پیش به واسطه فقر و بیکاری، نبود امکانات اولیه همچون آب و برق، راه و نداشتن مهارت لازم؛ مهاجرت‌های بی رویه‌ای از روستاهای دور و نزدیک به بندرعباس مرکز استان هرمزگان صورت گرفته و این امر در حاشیه این شهر منجر به ساخت بناهای بی ضابطه و سست به شکل خیلی ابتدایی شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه