در گفتگوی اختصاصی با حمید ساعدپناه بررسی شد؛
عوامل مختلف سرقت تجهیزات برقی در هرمزگان
معاون بهره برداری شرکت توزیع برق هرمزگان به تشریح عوامل مختلف سرقت تجهیزات شبکه برقی استان پرداخت و از شهروندان خواست تا نسبت به این موضوع حساس باشند .
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حمید ساعدپناه معاون بهره برداری شرکت توزیع برق هرمزگان در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری موج به تشریح وضعیت سرقت تجهیزات برقی شبکهی بندرعباس پرداخت و گفت: راهکار فقط زمینی کردن خطوط نیست چرا که زمینی کردن شبکه برق هزینههای بالایی دارد.
وی به مزیتهای شبکههای هوایی نیز اشاره کرد و افزود: در صورت زمینی بودن شبکه در زمان بروز مشکل و نقص فنی، رفع عیب زمان بیشتری میبرد، این در حالی است که شبکههای هوایی در دسترستر هستند و رفع مشکل سهلتر خواهد بود.
ساعدپناه هزینه اجرای شبکههای زمینی را ۱۰ برابر شبکههای هوایی ذکر کرد و گفت: اکنون که با پدیدهی سرقت کابلهای برق هوایی در بندرعباس مواجهیم، بیش از ۳۰ درصد شبکه، زمینی است ولی باز هم پستهای برق در معرض سرقت قرار دارند.
وی بازگو کرد: تقریباً ۶ سال است که با شرکتهای خصوصی حفاظتی قرارداد منعقد کردهایم که این اقدام بر آمار سرقتها تأثیر گذاشته است ولی نتوانسته سرقتها را صفر کند.
معاون بهره برداری شرکت توزیع برق هرمزگان ادامه داد: امسال بالغ بر ۷۰ سارق توسط پرسنل حفاظتی و نیروی انتظامی دستگیر شدند که اکنون در زندان به سر میبرند.
وی خطاب به مردم هرمزگان بهویژه مردم بندرعباس گفت: انتظارمان این است که نسبت به اکیپ های مشکوک حساس باشید ولی از درگیری فیزیکی بپرهیزید و با اداره برق یا حتی ۱۱۰ یا ۱۲۱ تماس بگیرید و موضوع را گزارش بدهید.
ساعدپناه اضافه کرد: همشهریان به محض قطعی برق با ۱۲۱ تماس بگیرند تا همکاران ما در صورت سرقت زودتر متوجه مساله بشوند.
وی تصریح کرد: اپلیکیشن در دست طراحی داریم که به زودی معرفی خواهد شد و شهروندان از این روش به راحتی خواهند توانست مأمور برق واقعی را تشخیص دهند.
معاون بهره برداری شرکت توزیع برق هرمزگان در پایان درباره عملکرد این نرم افزار بیان داشت: اگر فردی را در کسوت مأمور مشاهده کردیم که در حال دستکاری شبکه است، به اپلیکیشن مراجعه میکنیم تا ببینیم که در آن منطقه خاموشی اعلام شده یا خیر، و از این روش مأمور واقعی برق را میتوان از سارق به راحتی تشخیص داد.
ارسال نظر