در بازدید نماینده مردم شهرستان های تفت و میبد مطرح شد؛
آب، اشتغال و مسکن عمده مشکلات روستاهای تفت
نماینده مردم شهرستان های تفت و میبد در بازدید از چند روستای تفت در جریان مشکلات روستا قرار گرفت و قول پیگیری داد.
![آب، اشتغال و مسکن عمده مشکلات روستاهای تفت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/m0g0C2yy3NNM/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh8sSHs8hju8-/%D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج یزد، سید جلیل میرمحمدی نماینده مردم شهرستان های تفت و میبد با حضور در روستاهای همت آباد، خوُد و امین آباد با مردم این روستاها دیدار و در جریان مشکلات و مسائل آنها قرار گرفت.
در این بازدید ها مردم روستاهای تفت با اشاره به مشکلات خود که عمدتا مربوط به آب قنوات، اشتغال و مسکن جوانان بود، درخواست حمایت نماینده را داشتند که برخی از این مسائل در ارتباط با مسئولین شهرستانی و استانی پیگیری شد و مقرر شد برخی دیگر از مشکلات نیز در پیگیری های بلندمدت رفع شود.
ارسال نظر