English

به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان؛

اختتامیه جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور برگزار می شود

اختتامیه جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، با سخنرانی وزیر علوم و به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

اختتامیه جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور برگزار می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، آئین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور یکشنبه ۲۵ آبان ماه با شعارمحمد(ص) پیامبر رحمت و مهربانی با سخنرانی مجازی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

اختتامیه این جشنواره در ۵ بخش آوایی، معارفی، هنری، ادبی و فناوری و با حضور دانشجویان فعال قرآنی از سراسر کشور برگزار خواهد شد.

عضو هیئت داوران سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور با اشاره به شرایط به وجود آمده به دلیل شیوع بیماری کرونا و برگزاری این رقابت ها به صورت مجازی، گفت: برگزاری این شیوه مسابقه قطعاً سختی ها و چالش هایی را داشت اما تجربه تازه و منحصر به فردی در سطح کشور است.

محمدرضا ستوده نیا افزود: با وجود چالش های مختلف در برگزاری مجازی این رقابت ها، الحمدلله این مسابقات چه در بخش خواهران و چه در بخش برادران در سطح خوبی برگزار شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با ابراز خرسندی از سطح علمی و توانمندی های تخصصی دانشجویان شرکت کننده در این رقابت ها، تصریح کرد: در بین شرکت کنندگان افرادی هستند که در مسابقات مهم کشور شرکت کرده اند و سطح خوبی دارند و امیدواریم که در ادامه کار همین عزیزان به عنوان نمایندگان دانشگاهی وزارت علوم در مسابقات ملی حضور یافته و افتخار کسب نمایند.

وی با اشاره به قدمت بسیار زیاد مسابقات قرآن دانشگاهی در سطوح ملی و استانی، افزود: دانشجویان شرکت کننده، در مقاطع مختلف تحصیلی در این رقابت ها شرکت می نمایند و موجب مباهات است که می بینیم دانشجویان مقاطع ارشد و دکترا و نیز نخبگانی در رشته های مختلف تحصیلی با همه مشغله درسی که دارد، در این مسابقات حضور می یابند.

این استاد علوم قرآنی اضافه کرد: این موضوع اهمیت داردکه کسی که مدرک می گیرد و در رشته ای علمی تخصص دارد، اهل قرآن باشد. ما معتقدیم دانش آموختگان ما، تأثیر عمیقی بر نزدیکان وجامعه پیرامون خود دارند و جای خوشبختی است که دانشجویانی که هم به لحاظ تحصیل هم به لحاظ معنویت در سطح بالایی هستند در این رقابت ها حضور پیدا می کنند چرا که سبب افزایش ضریب نفوذ و تأثیرگذاری نخبگان قرآنی در جامعه می شوند.

ستوده نیا، با تأکید بر لزوم تشویق و حمایت از جوانان نخبه و مشتاق به موضوعات قرآنی درکشور، تصریح کرد: همان گونه که ما برای رقابت های هنری، ورزشی و علمی در طول سال برنامه های متعدد و متنوعی داریم و شرکت کنندگان آن را حمایت می کنیم، علاقمندان به موضوعات قرآنی در سایر رشته ها، چه قرائت و حفظ قرآن و چه رشته های هنری مرتبط با موضوعات قرآن را باید با برگزاری رویدادهای متنوع و مختلف حمایت و تشویق نمائیم.

وی با بیان این که تشویق جوانان از طریق برگزاری رویدادهای فرهنگی و قرآنی، درکشور یک جریان فرهنگی مناسب شکل می دهد، اضافه کرد: بنده در دوران نوجوانی از طریق شرکت در یک مسابقه تشویق شدم که قرآن را حفظ کنم و معتقدم نباید در کشور به یک رویداد سالانه قرآنی بسنده کنیم. برنامه ریز ی های متعدد در همه رشته های هنری باید با محور قرآن و معنویت تداوم داشته باشد تا اثرگذاری مناسبی را شاهد باشیم.

به گزارش موج؛ آئین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، از ساعت ۱۸:۳۰ یکشنبه ۲۵ آبان ماه با سخنرانی مجازی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری و معاون فرهنگی و اجتماعی این وزراتخانه به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

گفتنی است؛ پخش زنده این رویداد از طریق صفحه رسمی اینستاگرام دانشگاه صنعتی اصفهان پخش خواهد شد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه