طی ۲۴ ساعت گذشته رخ داد؛
بستری شدن ۲۰ بیمار کرونایی جدید در منطقه کاشان / فوت ۷ بیمار
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از بستری شدن ۲۰ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در منطقه کاشان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
![بستری شدن 20 بیمار کرونایی جدید در منطقه کاشان / فوت 7 بیمار](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/wh0vyr70T0dm/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh8xj-Xi8rfOM/%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1+%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، سیدعلیرضا مروجی بیان گفت: ۲۰ بیمار کرونایی جدید در شبانه روزگذشته در منطقه کاشان بستری شدن که ۹ نفر آنها اهل کاشان هستند.
وی با اشاره به ابتلای ۲۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کاشان گفت: ۱۳ بیمار جدید در بیمارستان شهید بهشتی کاشان بستری هستند که از این تعداد دو نفر اهل توابع کاشان، یک نفر اهل آران و بیدگل، یک نفر اهل بادرود و ۹ نفر اهل کاشان هستند.
این مقام مسئول افزود: حداکثر سن بیماران کرونایی بستری در بیمارستان شهید بهشتی کاشان ۹۱ سال و حداقل سن بستری ۲۷ سال است.
مروجی اضافه کرد: از ۲۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در منطقه کاشان ۷ نفر در بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل بستری شدهاند که از این تعداد چهار نفر اهل آران و بیدگل، دو نفر اهل توابع آران و بیدگل و یک نفر اهل کاشان هستند و حداکثر سن بیماران بستری در بیمارستان سیدالشهدا ۷۴ سال و حداقل سن بستری ۲۵ است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: درحال حاضر در مجموع تعداد ۲۶۱ بیمار حاد تنفسی در منطقه کاشان بستری هستند که از این تعداد ۲۲۱ نفر از آنها در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و ۴۰ نفر از آنها در بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل تحت مراقبت و درمان هستند.
وی بیان کرد: ۹۳ بیمار در بخشهای مراقبت ویژه در منطقه کاشان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۸۶ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان شهید بهشتی و ۷ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان سیدالشهدا تحت درمان قرار دارند.
این مقام مسئول گفت: متاسفانه طی شبانه روز گذشته ۷ مورد فوتی در بیمارستانهای شهید بهشتی کاشان و سیدالشهدا آران و بیدگل که هفت زن ۶۳، ۷۴، ۷۶، ۷۷، ۷۹، ۸۰ و ۹۰ ساله بودهاند، رخ داده است.
سید علیرضا مروجی توضیح داد: تاکنون ۱۰۷ هزار و ۱۰۶ نفر به مراکز بستری و سرپایی تشخیصی و درمانی در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل مراجعه کردهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: همچنین تا کنون هفت هزار و ۴۳۷ بیمار از بیمارستانهای شهید بهشتی کاشان و سید الشهدای آران و بیدگل با بهبود یافتن مرخص شده اند.
ارسال نظر