کالاهای اساسی به اندازه نیاز در هرمزگان ذخیره شده است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، گفت: فرمانداران باید بر روند تامین و توزیع کالاهای اساسی در سطح بازار نظارت بیشتری داشته باشند.
![کالاهای اساسی به اندازه نیاز در هرمزگان ذخیره شده است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/AFSYWHl0nkpM/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehx7VBdopaZhp/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%AC+%D8%AD%DB%8C%D8%AF%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، ایرج حیدری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در نشست ویدئو کنفرانسی ستاد تنظیم بازار هرمزگان با حضور فرمانداران گفت: کالاهای اساسی به اندازه نیاز در استان ذخیره شده است و تا پایان امسال مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.
حیدری افزود: فرمانداران باید بر روند تامین و توزیع کالاهای اساسی در سطح بازار نظارت بیشتری داشته باشند تا از هرگونه تخلف در سطح بازار جلوگیری شود.
ارسال نظر