سیدمجتبی حسینی پور؛
برنامه هفتم توسعه با پیشنهادات ارائه شده توجه ویژه به توسعه استان یزد دارد
دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزد در کارگروه توسعه مدیریت سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد افزود: تجربه حاصل از ۲ دهه تمرکززدایی در امور برنامه و بودجه، شرایط خاص کشور ناشی از تحریم ها و ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت های مغفول مانده موجب می شود در برنامه هفتم توجه ویژه به موضوع توسعه استان شود.
به گزارش خبرگزاری موج یزد، سیدمجتبی حسینی پور دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزد در کارگروه توسعه مدیریت این سازمان افزود: تجربه حاصل از ۲ دهه تمرکززدایی در امور برنامه و بودجه، شرایط خاص کشور ناشی از تحریم ها و ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت های مغفول مانده موجب می شود در برنامه هفتم توجه ویژه به موضوع توسعه استان شود.
دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزد با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ لایحه برنامه هفتم توسعه تهیه و تدوین می شود، اظهار داشت: به منظور استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت قانون برنامه هفتم توسعه در ارتقای جایگاه برنامه ریزی منطقه ای، این استان نیز ضمن آسیب شناسی برنامه ششم، پیشنهادات خود را در یک فرآیند تعاملی و در قالب احکام مشخص به ستاد برنامه در سطح ملی ارائه خواهد داد.
حسینی پور استفاده از ظرفیت برنامه هفتم توسعه در رفع تعارضات و ارتقای احکام مرتبط با برنامه و بودجه استان، تعیین موضوعات کلیدی موثر بر توسعه استان و پیشنهاد احکام مشخص برای شتاب بخشیدن به فرآیند توسعه استان را بخشی از موضوعات مورد توجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی بیان کرد.
وی خاطرنشان کرد: تبیین جایگاه برنامه و بودجه استان در نظام بودجه ریزی کشور ، ارایه پیشنهاد در راستای ارتقاء جایگاه برنامه های استانی در برنامه هفتم توسعه و سازوکار ارتباط برنامه های استانی با برنامه های ملی از دیگر موضوعات مورد توجه است.
حسینی پور گفت: این سازمان درصدد جمع بندی و ارائه پیشنهاداتی در راستای ساماندهی و بازطراحی اختیارات و مسئولیت های نهادهای توسعه منطقه ای نظیر شورای برنامه ریزی و توسعه ، کمیته برنامه ریزی شهرستان ها و نیز ستاد تجهیز درآمد است.
وی افزود: ارائه مدیریت یکپارچه منابع در شورای برنامه ریزی و توسعه استان از طریق ساماندهی و قاعده مند نمودن برنامه ها و فعالیت های نهادها و بنیادهای عمومی غیر دولتی، مناطق آزاد و ویژه تجاری، مسئولیتهای اجتماعی شرکت های دولتی، مالیات بر ارزش افزوده شهرداری ها و عوارض آلایندگی از دیگر موضوعاتی است که در برنامه هفتم توسعه بر آن تمرکز وجود خواهد داشت.
وی بازنگری و در صورت لزوم بازطراحی نظام درآمد هزینه استان ، معیارهای تعیین ردیف های درآمدی استانی، تفکیک عملیات استانی و ملی، تعیین دستگاه های هزینه ای تابع نظام بودجه هزینه ای استانی و تقویت جایگاه آن در نظام برنامه ریزی کشور را از دیگر اولویت های تدوین برنامه هفتم توسعه برشمرد.
ارسال نظر