English

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همدان:

گره گشایی از مشکلات بنگاه های اقتصادی در همدان به خوبی انجام شده است

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه مسایل بنگاه‌های اقتصادی مشکلدار در همدان با همراهی استاندار و مسوولان استان کاهش یافته است، گفت: گره گشایی از مشکلات بنگاه های اقتصادی در همدان به خوبی انجام شده است.

گره گشایی از مشکلات بنگاه های اقتصادی در همدان به خوبی انجام شده است

به گزارش خبرگزاری موج همدان، کریم یاوری، مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز چهارشنبه در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی  استان همدان با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پیگیری و شناسایی و رصد و حل و فصل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی را با هدف صیانت از نیروی کار و تداوم تولید و حفظ حیات اقتصادی و تثبیت و توسعه اشتغال دنبال می‌کند.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: استان همدان با حدود ۱۰ بنگاه اقتصادی مشکل دار براساس آمار و اطلاعات اعلامی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمره کمترین بنگاه‌های مشکل دار اقتصادی استان‌های کشور است.

وی با بیان اینکه در استان همدان با همت استاندار و مسئولان و اعضاء کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در ۶۵ جلسه کارگروه، مشکلات به حداقل ممکن کاهش یافت، افزود: در شرایط تحریم های ظالمانه و شیوع ویروس کرونا مسایل  بنگاه‌های اقتصادی مشکلدار با همراهی و همکاری کارگران و کارفرمایان تقلیل یافته است.

مشاور  وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه بنگاه های مشکل‌دار با هدف صیانت از نیروی کار، تداوم تولید، تثبیت اشتغال و پایداری بنگاه‌های اقتصادی پیگیری، شناسایی و رصد می شوند، ادامه داد: در استان همدان شناسایی بنگاه‌های مشکل‌دار برای حل مشکلات اقتصادی واحدهای صنعتی و تولیدی با جدیت و تلاش مضاعف دنبال می شود.

یاوری با بیان اینکه صیانت از نیروی کار فقط در رسیدگی‌های حقوقی به دادخواست‌های قانونی کارگران و نیروی کار خلاصه نمی شود، خاطرنشان کرد: گره گشایی از مشکلات اقتصادی بنگاه های مشکل‌دار در اولویت خواسته‌های کارگران است چرا که با حل مشکلات بنگاه‌ها، کارگران به خواسته‌های قانونی و حقوقی خود دست پیدا می‌کنند.

وی اضافه کرد: حل مشکلات بنگاه های اقتصادی در مرحله اول به عهده کارفرمایان، مالکان، سهامداران و مدیران مسئول بنگاه ها است.

یاوری ادامه داد: در مرحله دوم، وزارتخانه ها و سازمان های صادر کننده مجوز تأسیس و پروانه بهره برداری  باید مسئولان بنگاه‌های اقتصادی مشکلدار را در حل مشکلات یاری کنند.

مشاور  وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه در مرحله سوم، بانک های پرداخت کننده تسهیلات و مشارکت کننده در ایجاد و احداث بنگاه ها در حل مشکلات باید سهیم باشند و کارفرمایان را در این زمینه یاری کنند، ادامه داد: در نهایت کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید تمهیدات لازم برای حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار را اتخاذ کنند.

یاوری اعلام کرد: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در جلسات کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید استان ها و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور برای صیانت از نیروی کار، حفظ و تثبیت و توسعه اشتغال کارگران حضوری موثر و فعال دارد.

بنگاه اقتصادی مشکل دار بنگاهی است که به دلیل اشکال در یکی از عوامل تولید همانند سرمایه نیروی انسانی و ماشین آلات در درون بنگاه و یا عوامل اثرگذار بیرون از کارگاه دچار اختلال در روند فعالیت اقتصادی و یا ایفای تعهدات از جمله پرداخت مطالبات قانونی کارگران و یا بدهی بنگاه شده باشد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه