نقدعلی:
حقوق معوقه معلمان پرداخت شود
نماینده مردم شهرستان خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به اینکه معیشت از مسائل معلمان است حقوق معوقه آنان پرداخت شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی نقدعلی در جلسه شورای اداری آموزش و پرورش شهرستان خمینی شهر در رابطه با حقوق معوقه معلمان گفت: مساله معیشت دغدغه معلمان است و با وجود بحث ویروس کرونا زحمات معلمان بیشتر شده است.
وی در خصوص معوقات معلمان و تماسی که با معاونت وزیر آموزش و پرورش آقای احمدی لاشکی برقرار کرد معاون وزیر آموزش پرورش تشریح نمود: کسانی که حق التدریس شاغل و بازنشسته شاغل هستند حقوق معوقه خود را دریافت ننموده اند و حق الزحمه مابقی معلمان که به صدوپنجاه درصد می رسد پرداخت کرده ایم.
احمدی لاشکی در این تماس توضیح داد: معلمان در فضای مجازی چند برابر فضای عادی و معمولی وقت می گذارند،و اسفند ماه و نیمه دوم فروردین اوج وحشت کرونا بود و زیر ساخت فضای آموزشی نیز فراهمنشده بود و طبق این مساله و نبودن کلاس درسی ،حقوقی پرداخت نمی شود.
معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این موضوع که پرداخت حقوق در صورت نبود کلاس از نظر شرعی مساله ساز است حجت الاسلام والمسلمین نقد علی در پاسخ این شبهه گفت:اینکه فردی به کار گرفته می شود و مشکلی در خارج فضای آموزشی به وجود آمده و نتوانسته تدریس خود را انجام دهد،باید حق او پرداخت شود.
وی افزود: آموزش و پرورش موظف است معیشت معلمان را فراهم سازد تا معلمان بتوانند با آسودگی به بحث آموزش بپردازند از معاون وزیر درخواست کرد: تا حقوق معوقه معلمان تا آخر اسفند پرداخت شود.
نماینده مردم شهرستان خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با حضور فرزندان در فضای مجازی اظهار نمود: فضای مجازی هم عرصه تهدید است هم فرصت و حضورفرزندان در فضای مجازی دیانت قرین با محبت باشد.
وی خبر داد: در مجلس شورای اسلامی طرح صیانت از کاربران فضای مجازی را در دستور کار کمیسیون فرهنگی قرار داده است چه اینکه داده تاثیرگذاری می شود که باید حفظ شود و نباید داده های دیگران در این فضا به سرقت برود.
نقدعلی ادامه داد: جایگاه شورای آموزش و پرورش توسط اعضا جدی گرفته نشده و مدیران و معلمان هم آن را جدی نگرفته اند و اگر کسی این دغدغه را ندارد جایگزینی در آن صورت پذیرد.
نماینده مردم شهرستان خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: با غر زدن و گله مند بودن ،کمبودهای آموزشی و پرورشی برطرف نمی شود و نیازمند پیگیری و بررسی است.
ارسال نظر