سید مصطفی علوی خبر داد:
نصب بیش از ۱۲ هزار انشعاب گاز طبیعی در استان اصفهان طی سال ۹۹
مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان گفت: در سال جاری بیش از۱۲هزار انشعاب گاز طبیعی در استان اصفهان نصب شده است.
![نصب بیش از 12 هزار انشعاب گاز طبیعی در استان اصفهان طی سال 99](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/VJChR3vco6mZ/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2Ngy5zJENbf/%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%B9%D8%A7%D8%A8+%DA%AF%D8%A7%D8%B2.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سید مصطفی علوی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون۱۲هزار انشعاب گاز طبیعی در سطح استان نصب شده، افزود:. از این تعداد بیش از ۱۰هزار انشعاب گاز در سطح شهرها وبیش از ۲هزار انشعاب در سطح روستاهای استان نصب و به بهره برداری رسیده است.
وی تصریح کرد: با احتساب این میزان تعداد انشعابات نصب شده در سطح استان به بیش از یک میلیون و ۱۱۲ هزار انشعاب رسیده است.
علوی، با بیان اینکه گازرسانی به تمامی شهرها در سالجاری محقق شد، اتمام فعالیتهای گازرسانی در روستاها را در آینده نزدیک نوید داد و گفت: با سبز شدن استان اصفهان از نظر گازرسانی، بخش قابل ملاحظه ای از مراجعات به منظور نصب انشعابات طی سالجاری کاهش یافت.
این مقام مسئول اظهارکرد: از این تعداد انشعاب گاز طبیعی طی سالجاری، بیش از ۵هزار و ۳۵۸ انشعاب از جنس پلی اتیلن و ۶ هزار و ۱۳۶ انشعاب نیز از نوع فولادی در سطح شهر ها و روستاهای استان نصب شده است.
مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان، با بیان اینکه بیش از۵۰ درصد انشعاب های نصب شده مربوط به روستاهای سطح استان بوده است، خاطرنشان کرد: شهرهای انارک و روستاهای چوپانان و چاه ملک نیز به ترتیب دارای بیشترین تعداد انشعاب گاز نصب شده طی سال جاری هستند.
سید مصطفی علوی در پایان خاطر نشان کرد: این شرکت در راستای خدمت رسانی به مردم شریف استان پس از توسعه گازرسانی به تمامی بخش های استان در پی تسریع و تسهیل ارایه خدمات با استفاده از سامانههای خدمات غیر حضوری و ارتقاء سطح کیفی ارایه خدمات به مشترکین می باشد که بحمدالله در این حوزه نیز گام های موثری را برداشته است.
ارسال نظر