با اجرای عملیات نشت یابی صورت گرفت؛
جلوگیری از هدر رفت ۱۰۷ لیتر برثانیه آب در استان اصفهان
مدیر دفتر بهره برداری و کاهش آب بدون درآمد آبفای اصفهان گفت: با اجرای عملیات نشت یابی از هدر رفت ۱۰۷ لیتر برثانیه آب در استان اصفهان جلوگیری شد.
![جلوگیری از هدر رفت 107 لیتر برثانیه آب در استان اصفهان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/afM51rNoNJ4r/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehw5S8T_iVO4A/%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%B9%D8%A7%D8%A8+%D8%A2%D8%A8.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سید محمدحسین صالح بیان داشت: با انجام پیمایش و نشت گیری ۳۹۸ کیلومتر شبکه توزیع و ۳۱ هزار فقره انشعابات آب، از هدر رفت ۱۰۷ لیتربر ثانیه آب آشامیدنی در استان اصفهان جلوگیری شد.
وی گفت: این عملیات سال گذشته در ۴۵ شهر و ۸۰ روستای تحت پوشش که هدر رفت آب بالای ۱۶ درصد داشتند، به اجرا درآمد.
سید محمدحسین صالح افزود: در جریان پیمایش شبکه توزیع و انشعابات آب شهرها و روستاهای یاد شده، در مجموع ۲۴۳ مورد نشت آب از شبکه توزیع و ۵۱۹ مورد نشت از انشعابات آب شناسایی شد که بلافاصله مورد نشت گیری و تعمیر قرار گرفت.
مدیر دفتر بهره برداری و کاهش آب بدون درآمد آبفای اصفهان با بیان اینکه در نتیجه این عملیات از هدر رفت ۱۰۷ لیتر در ثانیه آب آشامیدنی جلوگیری به عمل آمد، گفت: در سال جاری نیز عملیات پیمایش و نشت یابی شبکه توزیع و انشعابات آب شهرها و روستاهای استان با قوت ادامه خواهد یافت.
ارسال نظر