English

مدیر عامل حمعیت هلال احمر استان همدان:

۲۴۴ هزار نفر از برنامه های مراقبتی و حمایتی هلال احمر بهره برده اند

مدیر عامل حمعیت هلال احمر استان همدان با اشاره به تهیه طرح اسکان اضطراری و اینکه ۲۴۴ هزار نفر از برنامه های مراقبتی و حمایتی هلال احمر بهره برده اند، به شرح اقدامات انجام شده در جمعیت طی سال گذشته پرداخت.

244 هزار نفر از برنامه های مراقبتی و حمایتی هلال احمر بهره برده اند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج همدان، علی سنجربیگی ، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان همدان ضمن تبریک روزجهانی صلیب سرخ و هلال احمر به شرح مختصری از اقدامات سال ۱۳۹۹ جمعیت هلال احمراستان پرداخت و عنوان کرد: در سال ۱۳۹۹ جمعیت هلال احمر استان ۵۲۰ ماموریت امدادی انجام داده است که این عدد ۲ درصد از کل ماموریت های انجام شده در کشور را شامل می شود.

وی افزود: در سال ۱۳۹۹ در حوزه آموزش عمومی همگانی و تخصصی حدود ۸۰ هزار نفر از آحاد جامعه به صورت حضوری، نیمه حضوری و مجازی بهره برده اند و در حوزه داوطلبان یا خدمات اجتماعی ۵۳۸ برنامه داوطلبانه انجام شده است که ۷۵۵۳ نفر روز کار داوطلبی روی داده است و ۴۴۴ هزار نفر از آسیب دیدگان استان از این برنامه ها بهره مند شده اند.

۲۴۴ هزار نفر از برنامه های مراقبتی و حمایتی هلال احمر بهره برده اند

وی ادامه داد: ارزش ریالی کمک های  داوطلبانه جمعیت در سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بوده است که  از طریق داوطلبین و خیرین استان جمع آوری و بین محرومین توزیع شده است و به صورت توزیع بسته های معیشتی و غذایی در قالب کمک های مومنانه که حدود ۸ هزار سبد غذایی با ارزش میانگین ۳۰۰ هزار تومان بین محرومین توزیع شده است

وی افزود: تهیه و توزیع جهیزیه، ویزیت رایگان، تهیه و توزیع سیسمونی و غذای گرم بین محرومین نیز اتفاق افتاده است و در حوزه معاونت امور جوانان نیز ۷۰۰ برنامه انجام شده است و ۳۲ هزار نفر روز عضو جوان در این برنامه ها شرکت کرده اند.

وی عنوان کرد: برنامه های شاخصی در حوزه جوانان انجام شده است که می توان به طرح عامران سلامت، طرح نذر سلامت با خادمان سلامت که حول ۲۴۴ هزار نفر از برنامه های مراقبتی و حمایتی بهره برده اند و محور بحث های مرتبط به نظارتی و هشدار و مقابله با کرونا بوده است.

 طرح های شهید سلیمانی و ناظران سلامت که در حال حاضر هم در جریان است و اقدامات مراقبتی و حمایتی توسط اعضای جوان و داوطلب جمعیت در سراسر استان نیز در حال اجرا است و ۲۴۴ هزار نفر از این برنامه ها استفاده کرده اند

وی یادآور شد: در سال ۱۳۹۹ یکی از اعضای امدادگر و جوان موفق به دریافت تندیس ملی فداکاری شد که از مجموعه وزارت علوم و ۱۲ سازمان متمرکز در مرکزاین جایزه به جوان مورد نظر از طرف دانشگاه های کشور اهدا شد. این تندیس در کشور به ۷۰ دانشجو که اقدامات فداکارانه داشته اند اهدا می شود.

وی ادامه داد: در طرح یاس که با همکاری کمیته امداد و جمعیت انجام شد در سطح کشور جمعیت کشور رتبه اول را کسب کردیم و این طرح به آموزش و مشارکت دختران مجرد تا ۴۰ سال که تحت پوشش کمیته امداد قرار داشتند می پردازد و با دریافت آموزش های کمک های اولیه و مدیریت بحران می توانند در مواقع لزوم خدمت رسانی کنند.

سنجربیگی گفت: در حوزه درمان و توانبخشی در ارتوپی فنی حدود ۷۸۹ نفر از مددجویان توانبخشی و در فیزیوتراپی ۵۵۹ را پوشش داده ایم و ۴۳۳۸۲ نفر از خدمات داروخانه ای جمعیت هلال احمر در سال گذشته استفاده کرده اند و ۶۴۳۳ نفر از خدمات درمانگاهی و ۳۱۵۰ نفر هم از مرکز پزشکی استفاده کرده اند و موفق شده ایم کد hix ‌را برای داروخانه اخذ کنیم.

تکمیل و خاتمه طرح اسکان اضطراری

وی عنوان کرد: تهیه برنامه یا اکشن پلن یا برنامه عملیاتی، تکمیل و خاتمه طرح اسکان اضطراری و ارایه آن به ستاد پیشگیری استان که با همکاری  اداره کل مدیریت بحران استانداری تهیه شده است.

این طرح  تاکنون  برای ۸ شهرستان استان تهیه شده است که به رفع چالش های مطرح در زمان حوادث اسکان اضطراری می پردازد که در پایان سال ۹۹ تهیه شده است و تقدیم ستاد پیشگیری شد..

وی با اشاره به برنامه های پیشنهادی در سال ۱۴۰۰ گفت: از برنامه هایی که برای سال آینده پیش بینی کرده ایم برنامه های آمادگی و تجهیزات امداد و نجات و آموزش های تخصصی است . پیش بینی شده است که در سال آینده ۱۲۰ هزار نفر ازآموزش های همگانی و عمومی و تخصصی استفاده کنند.

طرح مشارکت اجتماعی در محله های کم برخوردار

وی افزود:  پیش بینی شده است که  خدمات کمک هزینه های درمانی  و حمایتی را توسعه دهیم و همینطور طرح مشارکت اجتماعی داوطلبان در محله های کم برخور دار در سطح شهرستان ها را داریم که ۶ مرحله برای شروع انتخاب شده اند و با تشکیل خانه داوطلب در محله مورد نظر این  حمایت ها انجام خواهد شد و توسط افراد محلی به عنوان شهردار محله به جمع آوری اطلاعات مورد نیاز برای کمک به محرومین خواهند پرداخت.

سنجربیگی گفت: در حوزه جوانان هم برنامه های مختلفی برنامه ریزی شده است و اعزام کاروان سلامت در حوزه داوطلبان نیز اتفاق خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه در سال ۹۹ هشت  هزار بسته معشتی دربین محرومین توزیع شده است، گفت:  هفته گذشته ۳۰۰ بسته معیشتی و در ماه مبارک رمضان نیز ۲ هزار سبد معیشتی با ارزش میانگین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان،  ۳۰۰ بسته گوشت قرمز، ۲ هزار عدد ماسک به آسایشگاه معلولین، ۱۰ مورد سیسمونی و جهیزیه، ۴ دستگاه بخاری گازی، اهدای یک  دستگاه آبگرمکن، یک دستگاه گاز سه شعله، ساخت سرویس بهداشتی و حمام و ۲ دستگاه یخچال توسط داوطلبان میان نیازمندان توزیع شده است.

وی عنوان کرد: از سوی  بانک امانات تجهیزات پزشکی برای حدود ۲۰۰ بیمار که نیاز به کپسول اکسیژن و دستگاه اکسیژن ساز داشتند تامین صورت گرفت.

وی به  همکاری با بیمارستان علیمرادیان نهاوند اشاره کرد و گفت:  ۳۲۸ نفر روز از اعضای داوطلب جمعیت هلال شهرستان با تیم سلامت این بیمارستان مشارکت داشتند.

وی عنوان کرد: ۷ دستگاه کپسول اکسیژن توسط خیرین در ایام موج چهارم به بانک امانات تجهیزات پزشکی استان اهدا شده است و در پی تهیه ۱۲ دستگاه اکسیژن ساز هستیم.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان همدان مطرح کرد: در حوزه امداد و نجات ۶۰ ماموریت در سال ۱۴۰۰ انجام شده است  واز آموزش همگانی نیز به صورت مجازی ۲۰ هزار نفربهره برده اند که بنا داریم تا پایان سال ۱۴۰۰ این عدد را به ۱۲۰ هزار نفر برسانیم. ۵۰ مورد محتوای آموزشی تهیه شده و بین ادمین های فضای مجازی منتشر شد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه