English

هیوا لهونیان خبرداد:

استخراج رمز ارزها بلای جان شبکه برق کشور/تولید بیش از ۹۰۰ مگاوات برق در کردستان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان گفت: استخراج رمز ارزها مصرفی برق را تا ۲۰۰۰ مگاوات افزایش داده است که خود به عمق بحران افزوده است.

استخراج رمز ارزها بلای جان شبکه برق کشور/تولید بیش از 900 مگاوات برق در کردستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، هیوا لهونیان در نشست با خبرنگاران رسانه های استان کردستان با بیان این مطلب، اظهار کرد: یکی از مشکلات شبکه توزیع برق کردستان، فرسودگی شبکه است طوریکه برخی شبکه‌های روستایی عمری به در ازای انقلاب دارد.

وی تصریح کرد: در برخی از نقاط شبکه‌های برق استاندارد لازم ندارند و مجموع اینها می‌طلبد که روی اصلاح شبکه برق به صورت جدی کار شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان عنوان کرد: سال گذشته تبدیل ۲ هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف و شبکه مسی به کابل خودنگهدار هدف‌گذاری کردیم که البته کمتر از این میزان بنا به دلایل مختلف از جمله فصل سرما و نبود مواد اولیه کافی تحقق پیدا کرد.

لهونیان اضافه کرد: در سال ۹۹ بیش از یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر از شبکه برق استان اصلاح شد و ۶۰۰ کیلومتر باقی‌مانده تا پایان خردادماه جاری اصلاح خواهد شد.

وی افزود: تا پایان ۱۴۰۱ کل شبکه فشار ضعیف استان به شبکه کابل خودنگهدار تبدیل خواهیم کرد که البته در حال حاضر شهرستان کامیاران به صورت کامل و تعدادی از شهرها نیز انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان  افزود: شهر سنندج نیز براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته تا پایان امسال به شبکه خودنگهدار تبدیل می‌شود.

به گفته لهونیان، با توجه به ازدیاد میزان سرقت سیم در مریوان، اصلاح شبکه برق این شهر در اولویت قرار گرفته است.

وی در ادامه گفت: کل شبکه ضعیف استان ۶ هزار کیلومتر است که تا این لحظه یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر آن اصلاح شده  و این مهم تاثیر بسزایی در امنیت شبکه و کاهش میزان خاموشی‌ها و خدمات‌رسانی بهتر به مشترکین خواهد داشت.

لهونیان عنوان کرد: نگاه امروز ما این است که بیشترین بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز داشته باشیم و به همین منظور برنامه‌ریزی گسترده‌ای  شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق کردستان خاطرنشان کرد: حرکت به سمت مکانیزم‌های مهندسی و علمی و فاصل‌ گیری از روش‌های سنتی از دیگر اولویت‌های مدیران صنعت برق در کشور و استان است که در این راستا دوره‌های دانش‌محوری، استادمحوری، اطلاع‌محوری و غیره تعریف و اجرا شده است.

وی افزود: اصلاح و بهینه‌سازی شبکه برق ۱۰ هزار روستای کشور در سال جاری هدف‌گذاری شده که سهم استان کردستان از این میزان ۴۲۰ روستا است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان گفت: ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات برای اصلاح و بهینه‌سازی این ۴۲۰ روستا اختصاص می‌یابد و در کنار این مهم تبدیل شبکه فشار ضعیف به کابل خودنگهدار از برنامه‌ها و پروژه‌های محوری شرکت برق در کردستان است.

لهونیان عنوان کرد: درآمد شرکت توزیع برق کردستان از محل فروش انشعاب به ۱۰۰ میلیارد تومان نمی‌رسد اما ۵۱۵ میلیارد تومان پروژه تامین اعتبار و اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان گفت: زمستان ۹۹ با وجود اینکه با کمبود تولید مواجه بودیم اما در استان خاموشی نداشتیم.

وی عنوان کرد: امسال به دلیل خشکسالی شدید پیش‌بینی کاهش تولید ۵ تا ۶ هزار مگاوات برق است و به ازای هر درجه افزایش دما، مصرف برق بالا می‌رود و از سوی دیگر رمز ارزها نیز بین ۲ هزار مگاوات مصرف دارند که این عمق بحران را افزایش خواهد داد.

به گفته مدیرعامل شرکت توزیع برق کردستان، ۶۸۳ هزار مشترک برق در کردستان وجود دارد که بیش از ۹۴ درصد آن خانگی و تجاری است که این هم مزیت و هم مشکل است.

لهونیان به تولید بیش از ۹۰۰ مگاوات برق در استان کردستان اشاره کرد و گفت: میزان تولید برق در نیروگاه‌های استان بیشتر از مصرف است.

وی عنوان کرد: سیستم سرمایشی بیشترین سهم در افزایش مصرف برق در ادارات دارند و اکنون مصرف برق در ادارات استان در حد ۱۰ مگاوات است.

وی در مورد برنامه خاموشی‌های برق نیز گفت: برنامه خاموشی در سطح استان بصورت منظم اطلاع‌رسانی می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه