نماد حقیقت خواهی ادیان الهی در قرن بیستم امام خمینی است
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از امام خمینی به عنوان نماد حقیقت خواهی ادیان الهی در قرن بیستم یاد کرد.
به گزارش خبرگزاری موج قم، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در وبینار تخصصی « امام خمینی(ره) مجدد دین و مذهب در عصر کنونی» که به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در قم برگزار شد، با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) احیا گر اسلام ناب محمدی بود، به ویژگیهای امام راحل اشاره کرد و افزود: ایشان فقیهی کامل، مجتهدی جامع و مفسر، فیلسوف، حکیم، عارف و مرد تحول بودند. امام راحل(ره) نگاه به آینده داشتند و از همین رو برای آغاز انقلاب، شروع به تربیت نیرو کردند.
وی ادامه داد: در روزهای آغازین شکلگیری انقلاب، تمام فشارها علیه دین و معنویت از سراسر جهان سرازیر بود و انحطاط فکری در جامعه جهانی به اوج خود رسید و در چنین شرایطی باید احیاگری، دین رسول الله را احیا می کرد؛ از اینرو امام خمینی(ره) با تربیت نیروهای مناسب، زمینه را برای انقلاب فراهم کرد.
وی با بیان اینکه اندیشه رهبر کبیر انقلاب اسلامی، اندیشهای الهام گرفته از اصول متعالی کتاب آسمانی است و کردار و پندارش در جستجوی ساخت و تجلی عینی حقیقی انسان است، گفت: امام خمینی (ره) وحدت را همانند اصلی کشف شده برای استقرار حق و پیروزی مسلمانان در جهان همواره مدنظر داشت و مسلمین جهان را همواره با دعوت به حق، به وحدت فرا میخواند.
سرپرست حجاج ایرانی تصریح کرد: امام خمینی(ره) مصداق آیه شریف «اشداء علی الکفار رحماء بینهم» بودند، به این معنی که با برادران مسلمان با محبت و مهربان و با دشمنان کینه توز اسلام با قاطعیت هر چه تمامتر برخورد میکردند؛ با وجود اینکه تمام پنجههای استکبار در پیکره اسلام فرورفته بود اما امام دست همه دشمنان را کوتاه کردند.
وی ادامه داد: امام خمینی(ره) توانست با بنیاد این اندیشه، ابهت و سرپنجه های بزرگترین قدرت جهانی امریکا را در هم بشکند و با طرح دکترین ولایت فقیه اندیشه ژرف و بالنده حاکمیت انسان آگاه، دین شناس و خود ساخته را مطرح کند؛ ایشان اگر چنین ویژگی را نداشتند نمی توانستند شاگردانی داشته باشد که عاشق و ارادتمند وی بودند.
نواب با بیان اینکه امروز به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، فقه در سطح جامعه مطرح شده و منظومه فقه اسلامی در جهان مورد توجه قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: احیای عقلانیت دینی، خرد و تفکر واقعی، پرهیز از خرافه گرایی و غیره را میتوان از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین به ابعاد اجتماعی اسلام پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: امام خمینی(ره) به ابعاد اجتماعی توجه داشتند از همین رو برخی از موسسات از جمله، کمیته امداد، سپاه پاسداران، بسیج و سایر سازمانها و نهادهای مردمی را تاسیس کردند تا خود مردم در اداره کشور دخالت مسقیم داشته باشند.
ارسال نظر