English

احزاب حکم دولت در سایه را دارند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: احزاب حکم دولت در سایه را می توانند داشته باشند و برکات آن پرورش افراد شایسته برای اداره کشور است.

احزاب حکم دولت در سایه را دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، محمدحسین صفار هرندی پیش از ظهر امروز یکشنبه در همایش "حماسه حضور"  در سنندج اظهار داشت: احزاب باید محل تجمع عناصر همفکر و دارای آرمانهای مشترک باشند که با انسجام میان همفکران خود، برای مدیریت آینده کشور نیرو تربیت کنند.

وی با بیان اینکه احزابی که شب انتخابات متولد می‌شوند، جایی در قدرت ندارند، اضافه کرد: شکل‌گیری سیاست ورزی دقیق نقطه قوت احزابی است که انسانهایی در تراز مدیریت آینده کشور را پرورش می‌دهد و پس از انتخاب نماینده خود، عزا نمی گیرد که چه کسی را در کدام مسوولیت بگمارد که توان اداره آن را داشته باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه دعواهای حزبی تنها چیزی است که به کشور رسیده است، تاکید کرد: احزاب حکم دولت در سایه را می توانند داشته باشند و برکات آن پرورش افراد شایسته برای اداره کشور است.

صفار هرندی با بیان اینکه ترسیم اوضاع سیاسی امروز نشان می‌دهد که دو خط فکری در برابر هم بشدت خودنمایی می کنند، گفت: در قالب مناظرات ریاست جمهوری هم دیده می‌شد که ۲ مدل فهم از اداره کشور بزرگ ایران ایران وجود دارد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نگاه مقابل را تکیه به توان داخلی اعلام و تاکید کرد: ضرورت نگاه مثبت به انتخابات از امور بدیهی است و شاید در نگاه اول برخی بگویند چه فایده‌ای دارد؟ ولی پاسخ این است که مقدرات همه کشور به دست خود مردم رقم می خورد که این فرصت قبل از انقلاب وجود نداشت.

صفار هرندی با اشاره به اینکه از اول انقلاب تاکنون روسای جمهوری داشته‌ایم که سلایق بشدت متفاوتی داشته‌اند، اضافه کرد: امروز در سیمای جامعه آنچه که مشهود به نظر می‌رسد، مشکلات به ویژه در بخش اقتصادی است که دولت آینده باید برای رفع آن با تمام قوا تلاش خود را بکار گیرد.

وی سرمایه موجود را اراده برای تغییر و بهبود وضعیت موجود اعلام کرد و اظهار داشت:  هرچند برای برخی هنوز سوال است و تردید دارند اما می‌شود این تردیدها را محک زد و نامزدها را اعتبارسنجی کرد.

صفار هرندی تابلوی پیش رو در انتخابات را مبتنی بر تغییر دانست و گفت: بیشتر مردم خواستار تغییر هستند که دلیل آن هم نابسامانی است که گریبان زندگی و معیشت مردم را گرفته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  با اشاره به اینکه همه نامزدهای ریاست جمهوری برای تغییر آمده‌اند، اضافه کرد: حتی آنهایی که منتسب به دولت حاضر هستند و برای انتخابات از دولت کنار گرفته‌اند، می‌گویند که برای تغییر آمده‌اند.

وی مبنای اعتبار سنجی ادعای نامزدها را گره خورده به کارنامه پیشین اشخاص برشمرد و گفت:  امروز برخلاف دوره‌های قبلی که مناقشه بین دو جریان سیاسی کشور بود، معادله انتخاب به سمت انتخاب اصلح سوق یافته است.

وی به برخی ظرفیتهای کشور اشاره و آن را عامل قدرت کشور و نظام اسلامی دانست و گفت: برخورداری از انرژی و رتبه نخست ظرفیت بالای نفت و گاز از مزیتهایی است که به ما فرصت دستیابی به پتروشیمی را داد که بستر مدیریت آینده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تکیه به داخل و اعتماد به جوانان و برداشتن موانع از سر راه آنان را نگاه برجسته‌ و دارای ارزش برشمرد و یادآور شد: در برخی شاخه‌های دانش برای جوانان توانمند کشورمان، "نه گفتن" و "ناتوانی" وجود ندارد و این یعنی تبدیل شدن به ابرقدرتی که هیچ مانعی برای انجام کارهایش ندارد.

صفار هرندی تاکید کرد: در شاخه‌های علم و تولید به حدی از کفایت رسیده‌ایم که قهر خارج، مانع از توان داخلی نشده و با وجود تحریمها علاوه بر تامین نیاز داخلی، کشورهای همسو با ایران خواستار این تکنولوژی و فناوریها شده‌ و رقیب شرکتهایی شده‌ایمکه تا قبل از این باید مقابل آنها گردن کج می‌کردیم.

صفار هرندی ادامه داد:  بی اثر کردن تحریمها با دانش و نه با تعصب و شعار میسر است و دولت آتی باید در راستای رفع و کاهش اثرات تحریم‌ها گام برداشته و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نکند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به برخورد با ایران در بحران کرونا اشاره کرد و اظهار داشت: ایران از همه کمکهای جهانی محروم ماند ولی مصمم بودن و امید داشتن باعث شد تا با اراده لازم همه بن‌بستها را پشت سر گذاشته شود.

وی گفت: اکنون و در موقع انتخاب شاهد مقابله دو سلیقه هستیم که یکی ایران را به هیچ می‌انگارد در حالیکه پیشرفت بومی و درونی شده است و دیگری ایران را قدرتمندتر از آن می‌داند که در برابر کاری کم بیاورد.

صفار هرندی، بی اختیار بودن رییس جمهوری را دروغی بزرگ خواند و با اعلام آمادگی برای مناظره با مدعیان این حرف، اضافه کرد: ۹۰ درصد منابع در اختیار دولت است و ۲ قوه دیگر از لحاظ بودجه، وابسته به قوه مجریه هستند و بنوعی همه کاره کشور دولت است.

وی شب انتخابات را  زمان صف آرایی بین دو نگاه مایوس و مرده و نگاه سرزندگی و امید اعلام کرد و گفت: رییس جمهور آینده باید خود را رقیب دنیایی بدانند که امروز در مقابل ایران احساس رقابت می‌کند.
وی از مردم هم خواست در انتخاب خود دقت کنند که مقدرات خود را به دست چه کسی می سپارند و منتخبی داشته باشند که خود را مستخدم ملت بداند.

صفار هرندی در بخشی دیگر از سخنان خود کردستان را سرزمین مقاوم و سنگر استوار در استقلال خواهی ایران و خطه نامی اعتبار فرهنگ و ادبیات غنی کشورمان توصیف کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه