English

لزوم ورود دستگاه‌های نظارتی کشور به اقدامات معاونت مطبوعاتی؛

زیرمجموعه وزیر ارشاد اعتنایی به دستورات وی ندارند

نزدیک به سه ماه است که سه عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های استان هرمزگان (مهراب رشیدی، زهرا شاکرمی نژاد و پدرام مجیدی) به نمایندگی از قریب به ۹۰ عضو این تشکل صنفی به دلیل برخی اقدامات غیرقانونی و رفتار خلاف اساسنامه خواستار برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده شده‌اند و این درخواست را طی نامه‌ای تقدیم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان کرده‌اند اما تا به امروز هیچ حرکت عملی برای رسیدگی به این درخواست از سوی وزارت ارشاد صورت نپذیرفته است.

زیرمجموعه وزیر ارشاد اعتنایی به دستورات وی ندارند

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، نزدیک به چهل روز است که اعتبار بازرسان خانه مطبوعات کشور به پایان رسیده اما در راستای حفظ منافع گروهی از صاحبان قدرت و با اهدافی خاص تاکنون هیچ اقدام قانونی برای برگزاری این انتخابات صورت نگرفته است و به نظر می‌رسد ریشه‌های این قانون‌شکنی را باید در خانه مطبوعات هرمزگان دید.

نزدیک به سه ماه است که سه عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های استان هرمزگان (مهراب رشیدی، زهرا شاکرمی نژاد و پدرام مجیدی) به نمایندگی از قریب به ۹۰ عضو این تشکل صنفی به دلیل برخی اقدامات غیرقانونی، کارشکنی‌ و رفتار خلاف اساسنامه خواستار برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده شده‌اند و این درخواست را طی نامه‌ای ثبت و تقدیم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان کرده‌اند اما تا به امروز هیچ حرکت عملی برای رسیدگی به این درخواست از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت نپذیرفته است و افرادی در این وزارت خانه به دنبال زمان خریدن و شانه خالی کردن از اجرای قانون هستند.

اگرچه باز کردن پنلی الکترونیکی برای برگزاری مجمع هیچ ارتباطی با شیوع ویروس کرونا ندارد اما زیرمجموعه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از بهانه‌تراشی‌های فراوان برای کمک به جریانی خاص، این بار بهانه‌ی عدم حضور در هرمزگان را کرونا اعلام کرده‌اند؛ این در حالی است که اعضای هیئت‌مدیره خانه مطبوعات کشور در شرایط به‌مراتب حادتر از امروز به هرمزگان سفر کردند و ضمن بازدید تفریحی از جزیره‌های هرمز و قشم، جلسات متعددی را در مکان‌های سربسته و شلوغ برگزار کردند و هیچ فردی نیز از شرایط کرونایی و منع آمدوشد و لغو مأموریت‌های اداری سخنی به میان نیاورد.

این در حالی است که به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان به‌عنوان نماینده عالی آن وزارت خانه در استان، اجازه‌ و اختیار قانونی برای حل این موضوع داده نمی‌شود و در پی درانداختن این فرد با اهالی رسانه هستند؛ وگرنه چه لزومی به حضور کارشناسان آن وزارتخانه و آوردن بهانه‌های واهی؟

کار تا جایی برای برخی افراد مهم شده است که برای جلوگیری از برگزاری مجمع فوق‌العاده خانه مطبوعات در هرمزگان از برگزاری انتخابات الکترونیکی بازرسان خانه مطبوعات کشور نیز جلوگیری کرده‌اند و باید اعلام کنیم که اعتبار تمامی بازرسان خانه‌های مطبوعات بیش از یک ماه است که به پایان رسیده اما مشخص نیست از برگزار نشدن این انتخابات منافع چه افرادی تأمین می‌شود.

متأسفانه شبهه‌ی خطرناک تمامیت‌خواهی بر ارکان خانه مطبوعات کشور حاکمیت یافته و وزارت فرهنگ و ارشاد که وظیفه‌ی نظارت را بر عهده دارد، ماه‌هاست که با کارشکنی اجازه اجرایی شدن ماده ۱۹ اساسنامه این تشکل را نمی‌دهد.

اما سؤال دوباره ما از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که وقتی قریب به نیمی از اعضای خانه مطبوعات هرمزگان متقاضی برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده هستند، چرا باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که منادی و متولی فرهنگ و هنر است. مقاومت کند؟ آیا دست‌هایی پشت پرده است؟

در این شرایط می‌طلبد که دستگاه‌های نظارتی کشور به‌صورت ویژه این اتفاقات را مورد رصد قرار دهند و اجازه ندهند حقوق اهالی رسانه پایمال شود و معاونت مطبوعاتی به‌عنوان زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد خود را بالاتر از قانون ببیند و با لحنی تهدیدآمیز به دنبال رفتار خلاف قانون باشد و حتی دستورات وزیر را نیز برنتابد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه