English

عدم توسعه مخابرات؛ بزرگترین آسیب به صنعت ICT کشور است

بازار ICT کشور، پر از تشویش وچالش های حل نشده ای هست که از دیرباز مساله وزارت ارتباطات،سازمان تنظیم مقررات و ­­شرکت مخابرات ایران وسایر اپراتورهای مخابراتی کشور بوده و هست.

عدم توسعه مخابرات؛ بزرگترین آسیب به صنعت ICT کشور است

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، آنچه مسلم است اینکه تعامل و همدلی رکن اساسی برای از بین رفتن بخش اعظمی از مشکلات خواهد بود ، مساله ای که هنوز به طور قطع و اساسی درک نشده و به آن توجه لازم نمی شود. جایی که ظاهرا قانون نمی تواند مسایل را حل وفصل کند؛باید تفاهم کرد. این موضوعی ست که اکثر اپراتورهای تلفن ثابت نیزبرآن متفق القول هستند.

شرکت مخابرات ایران معتقد است که با ایجاد فضای تعاملی با رگولاتوری و FCPها مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بررسی و برای ارایه خدمات مناسب به جامعه راهکارهای مناسب تعیین می شود.

این درحالی ست که مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات در چارچوب منافع ذی نفعان حوزه ICT نبوده و با تصمیم وزیر ارتباطات ، به خواست مخابرات مبنی بر ترمیم منطقی تعرفه ها ، ترتیب اثر داده نشد .

 در چنین شرایطی هرچند که شرکت مخابرات ایران به ارایه راهکارهای هم افزایی فعالان حوزه خدمات ثابت بپردازد و بهترین روش ها را برای ایجاد فضای برد- برد در عرصه توسعه ارتباطات ثابت میان سایرفعالان این حوزه ایجاد کند ؛ ولی تا زمانی که رگولاتوری و وزارت ICT همسو و همدل با فعالان حوزه ICT نباشند تمامی این تصمیم گیری ها و راهکارها پای میز مذاکره باقی خواهد ماند و عینیت نخواهد داشت .

بیدآبادی، مدیرعامل صبانت نیز، همچنان که وزیر ارتباطات را در تثبیت تعرفه ها مقصر اصلی می داند که با نگاه سیاسی بر عدم افزایش تعرفه های مخابراتی این شرکت را دچار مشکلاتی کرده است، در اینجا نیز به نقش مخابرات ایران در بازار آی سی تی اشاره دارد.

بنابر نظر او، ۹۵ درصد وابستگی FCP ها به مخابرات است ، بنابراین هر آنچه برای مخابرات مشکل ساز باشد و توسعه را در زیرساخت های مخابراتی با کندی مواجه سازد، شرکت های دیگر بازار ICT را نیز تحت تأثیر قرار می دهد و باعث کندی حرکت سایر اپراتورها می شود و همه این مسائل زنجیره سرویس و خدمات رسانی و پشتیبانی ارتباطات در کشور را مختل می کند.

مدیرعامل صبا نت در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع رانژه اشاره کرده و می گوید: آنچه اخیراً تعامل ما با مخابرات را بر سر موضوع رانژه با چالش مواجه ساخته است بحث تعرفه هاست که مخابرات خواهان تغییر و افزایش تعرفه ها نسبت به تورم موجود است. البته که حق با مخابرات است و باید این اختلاف قیمت کابل و دستمزد تغییر کند.

وی افزود: ما با مخابرات بر سر این موضوع به توافق رسیدیم ولی در کمیسیون صنایع رد شد ، این در حالی ست که اگر این مشکل به طول انجامد و حل نشود ؛ مشتری ما از دست می رود و به خاطر طولانی شدن مشتری به خود مخابرات برمی‌گردد و از او رانژه را دریافت می کند که این به ضرر fcpهاست.

بیدآبادی اظهار داشت: در اولین قدم خواست ما از رگولاتوری این است که این مسئله را حل کند و در قدم بعدی از مخابرات ایران می خواهیم که با تعامل بیشتر با FCP ها و مذاکره با آنها ، مشکلات را حل کنیم و راه حلی برای آن بیابیم تا ما هم در این بازار بتوانیم به فعالیت خود ادامه دهیم و مردم و مشتریان را هم راضی کنیم.

مدیرعامل صبانت تأکید کرد: شرکت مخابرات ایران با تفاهم با FCP ها ،با حفظ منفعت و شفاف سازی می تواند شرایط فعلی را تغییر داده و از زیرساخت هایی که در اختیار دارد استفاده بهینه کرده و میلیاردها دلار درآمد کسب کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه