پوشش ۸۰ درصدی اینترنت پرسرعت در کردستان
استاندار کردستان از پوشش ۸۰ درصدی اینترنت پرسرعت در استان خبر داد و گفت: امیدواریم در فرصت باقی مانده تا پایان دولت این میزان به ۹۰ درصد برسد و شاهد توسعه هرچه بیشتر مناطق روستایی باشیم.
![پوشش 80 درصدی اینترنت پرسرعت در کردستان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/2VRJTMVqP2n6/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh7bfEvLgcLM6/%D8%A8%D9%87%D9%85%D9%86+%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، بهمن مرادنیا صبح امروز سه شنبه در مراسم افتتاح هفت سایت تلفن همراه با تکنولوژی ۳G/۴G که به صورت همزمان و ویدیو کنفرانس در استان به بهرهبرداری رسید، اظهار کرد: دولت در روزهای پایانی خدمت خود، با تمام قدرت در نقاط مختلف از جمله در روستاها به مردم خدماترسانی میکند.
وی تصریح کرد: زیرساختهای اینترنتی و تلفن همراه در زندگی امروزه و نقش آن در توسعه مناطق روستایی اهمیت زیادی دارد از این رو توجه به این بخش بسیار ضروری است.
استاندار کردستان افزود: ۲۶ روستای استان در شهرستانهای سنندج، بانه، بیجار و سروآباد امروز در آستانه عید سعید قربان از اینترنت پرسرعت و پوشش تلفن همراه بهرهمند شدند.
مرادنیا خدمات اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه ارتقای پوشش تلفن همراه و اینترنت در روستاهای استان را قابل تقدیر خواند و گفت: با راهاندازی این ۲۶ سایت حدود ۱۰ هزار نفر در روستاهای استان، از فناوری اینترنت پرسرعت و پوشش تلفن همراه بهرهمند شدند که کار بسیار ارزشمندی است.
وی از پوشش ۸۰ درصدی اینترنت پرسرعت در استان خبر داد و اضافه کرد: امیدواریم در فرصت باقی مانده تا پایان دولت این میزان به ۹۰ درصد برسد و شاهد توسعه هرچه بیشتر مناطق روستایی باشیم.
استاندار کردستان در پایان افزود: خدمات دولت تدبیر وامید در حوزه زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی استان چشمگیر بوده و قابل قیاس با گذشته و دولتهای قبل نیست.
ارسال نظر