سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان خبرداد
فوت ۴ بیمار کرونایی دیگر طی ۲۴ ساعته گذشته/شناسایی ۵۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به فوت ۴ بیمار کرونایی دیگر طی ۲۴ ساعته گذشته و شناسایی ۵۶۸ بیمار جدید گفت: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستانهای استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۱۰ مورد بود که ۲۰۷ نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند.
![فوت 4 بیمار کرونایی دیگر طی 24 ساعته گذشته/شناسایی ۵۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/mmUTyUUtxYf3/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh-Qocr_aoBOF/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF+%D8%B7%D8%A7%D9%87%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج همدان، محمد طاهری سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به فوت ۴ بیمار کرونایی دیگر طی ۲۴ ساعته گذشته و شناسایی ۵۶۸ بیمار جدید گفت: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستانهای استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۱۰ مورد بود که ۲۰۷ نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند.
وی افزود: مجموع بیماران بستری مثبت به ۲۰ هزار و ۲۳۵ و بیماران سرپایی مثبت به ۵۲ هزار و ۱۳۸ نفر رسید.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان عنوان کرد: همچنین با فوت چهار بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در استان از ابتدای اپیدمی ویروس تاکنون به ۲ هزار و ۳۶۷ مورد رسیده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: ۱۲ بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی.سی.یو مراکز درمانی استان بستری هستند و در مجموع وضعیت جسمی ۴۳ بیمار بستری در بیمارستان های استان وخیم گزارش شده است.
طاهری درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستانهای استان نیز گفت: شمار بیماران کرونایی بستری(از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون) در بیمارستانهای اسدآباد ۹۳۸، بهار یک هزار و ۷۰، تویسرکان یک هزار و ۱۰۳، رزن ۸۳۹، درگزین ۲۹۸، فامنین ۳۳۶ و کبودراهنگ یک هزار و ۱۰۵ نفر است.
وی افزود: همچنین تاکنون سه هزار و ۷۹۶ نفر در ملایر، ۲ هزار و ۴۸۷ نفر در نهاوند و هفت هزار و ۷۸۹ نفر نیز در شهرستان همدان به ویروس کرونا مبتلا و بستری شده اند.
ارسال نظر